Σφαλιάρα στον Μουρίνιο, περίλυπος ο "εκλεκτός"

Ως σφαλιάρα στον Μουρίνιο (manotazo), χαρακτήρισαν τα ισπανικά ΜΜΕ την συντριβή της Ρεάλ Μαδρίτης στο Καμπ Νου, ωστόσο από την πλευρά του ο Πορτογάλος τεχνικός κράτησε... ψηλά το φρόνημά του, τονίζοντας πως το αποψινό αποτέλεσμα ήταν απλά μία ήττα...
"Η μία ομάδα άξιζε να νικήσει και η άλλη άξιζε να χάσει. Αν είναι ντροπιαστικό; Όχι. Ήταν απλά μια ήττα. Είναι εύκολο να αντιμετωπίζεις την ήττα, απλά δεν ήμασταν αρκετά καλοί", τόνισε αρχικά.
Και συμπλήρωσε: "Την περασμένη εβδομάδα είχαμε έναν βαθμό περισσότερο και τώρα έχουμε δύο βαθμού λιγότερους. Πάντα έλεγα ότι Ρεάλ έχει δυνατότητες και θα προχωρήσουμε. Πέρσι ήρθα εδώ (στο Καμπ Νου) με την Ίντερ και χάσαμε, αλλά κάναμε την ανατροπή και περάσαμε στον τελικό του Champions League".
Για να καταλήξει λέγοντας: "Οι παίκτες πρέπει τώρα να δείξουν χαρακτήρα. Όταν νικάς και παίρνεις τίτλους γεμίζεις χαρά, αλλά δέχεσαι 5 γκολ πρέπει να φεύγεις από το γήπεδο με θέληση για προπόνηση, αγώνα και νίκη. Τους δώσαμε δύο γκολ (τα πρώτα) τα οποία ήταν σχεδόν γελοία. Ξέραμε ότι μπορούσαμε να βγούμε στην αντεπίθεση και να δημιουργήσουμε περισσότερα προβλήματα".