Η σφαλιάρα, της σφαλιάρας…

ΣΥΣΣΩΜΟΣ Ο ΙΣΠΑΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ ΑΠΟΘΕΩΣΕ ΤΗΝ ΜΠΑΡΣΕΛΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΕΡΑΥΝΩΣΕ ΤΗ ΡΕΑΛ ΚΑΙ ΤΟΝ ΖΟΣΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ. «ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΒΡΑΔΥ» ΚΑΙ «ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΗ».-
Οι τέσσερις μεγάλες αθλητικές εφημερίδες της Ισπανίας σε Μαδρίτη και Βαρκελώνη στις ηλεκτρονικές τους εκδόσεις έχουν σχεδόν κοινό τίτλο, καθώς όλες κάνουν λόγο για «σφαλιάρα», στη Ρεάλ Μαδρίτης και στον Μουρίνιο… Το 5-0 έπεσε… βαρύ στη «Marca», που κάτω από τον τίτλο κάνει λόγο και για πέναλτι που δεν δόθηκε σε ανατροπή του Ρονάλντο από τον Βαλντές στο 38` κι ενώ το σκορ ήταν ήδη 2-0.
Αναλυτικά:
Sport.es: Μεγάλη σφαλιάρα στον Μουρίνιο! 5-0!
Η Μπάρσα γελοιοποίησε τη Ρεάλ σε μια ιστορική βραδιά. 16 χρόνια μετά την ιστορική «σφαλιάρα» του 1994 η Μπαρσα επέστρεψε στο θρίαμβο με 5-0. Ήταν μια νύχτα που θα χαραχτεί για πάντα στη μνήμη των μπλαουγκράνα.
El Mundo Deportivo: Αριστούργημα στο Καμπ Νου
Πάρτι για την Μπαρσελόνα που διέλυσε τη Ρεάλ μέσα σε 90 λεπτά. Η Μπάρσα παρέδωσε μαθήματα αυθεντικού χορού με ένα 5-0 που θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο στο Καμπ Νου. Το χειρότερο για τη Ρεάλ δεν είναι το 5-0 αλλά η έλλειψη λύσεων και αντίδρασης από την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο.
As: Σφαλιάρα στον Μουρίνιο
Καταπληκτικό ματς η Μπαρσελόνα, ομαδικό ναυάγιο η Ρεάλ που έχασε για πρώτη φορά από τότε που την ανέλαβε ο Μουρίνιο. Εφυγε ηττημένος στην επιστροφή του στο Καμπ Νου.
Marca: Μπάτσα στη Ρεάλ
Η Μπαρσελόνα γελοιοποίησε τη Ρεάλ στο Καμπ Νου. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα πήρε κεφάλι στο πρωτάθλημα σε ένα ματς που έγινε ξεκάθαρο πολύ στη μεγάλη της αντίπαλο για το ποιος κάνει κουμάντο στο ισπανικό ποδόσφαιρο. Ο Τσάβι άνοιξε το σκορ σε μια νίκη που τη συνέχισαν οι Βίγια (2) ο Πέδρο και ο Χέφρεν. Το σκορ είναι σφαλιάρα στο πρόσωπο της Ρεάλ, με απρόβλεπτες συνέπειες.
El Pais: Η Μπαρσελόνα ξεγύμνωσε τη Ρεάλ
La Vanguardia: Η Μπάρσα ταπείνωσε τη Ρεάλ με «σφαλιάρα»
ABC: Μπλαουγκράνα σφαλιάρα στη Μαδρίτη
sportdog.gr