Αλέγκρι: Προτεραιότητα μας ένας σπουδαίος στράικερ

Την επιθυμία του να αποκτήσει και έναν ακόμα επιθετικό την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου θέλει ο Μάσιμο Αλέγκρι. Η Μίλαν είναι αυτή που βρίσκεται στην πρώτη θέση της Serie A, χάρη στα πολλά γκολ που έχει χαρίσει ο «Ίμπρα» στους «ροσονερί». Αρκετοί είναι αυτοί που θεωρούν ότι η Ιταλική ομάδα, στηρίζεται πολύ στον Σουηδό, έπειτα από τους τραυματισμούς των Πάτο και Ιντζάγκι. Ο Αλέγκρι πάντως δεν συμφωνεί με την άποψη: «Δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα. Τον πήραμε γιατί θέλαμε έναν παίκτη με τέτοια χαρακτηριστικά. Και τώρα που έχουμε χάσει τους Πάτο και Ιντζάγκι σε ποιον δηλαδή πρέπει να βασιστούμε; Αυτά συμβαίνουν σε όλες τις ομάδες, όπως πχ στην Ιντερ με τον Ετό».
«Για τον Γενάρη προτεραιότητα μας είναι να πάρουμε ένα σπουδαίο στράικερ. Όπως λέει και ο Αντριάνο Γκαλιάνι είτε θα αποκτήσουμε έναν παίκτη μεγάλης αξίας, είτε θα παραμείνουμε ως έχει».
Ο Αλέγκρι μίλησε και για το βραζιλιάνικο δίδυμο των Ρομπίνιο και Ροναλντίνιο: «Μου αρέσει ο Ροναλντίνιο γιατί είναι πολύ θετικός, χαμογελά πάντα και αυτό βοηθά τους συμπαίκτες του. Ο Ρομπίνιο τα πάει καλά ως δεύτερος στράικερ. Προς το παρόν είμαι χαρούμενος αλλά θέλω να δώσει περισσότερα στο μέλλον, όπως και ο κάθε παίκτης».