Σκέπτεται την απόσυρση από την Εθνική Ισπανίας ο Τσάβι

Μπροστά σε μια σημαντική απόφαση βρίσκεται ο Τσάβι Ερνάντεθ, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει το «Don Balon». Το ισπανικό περιοδικό αναφέρει πως ο χαρισματικός μέσος της Μπαρσελόνα που υποφέρει από τενοντίτιδα εδώ και αρκετούς μήνες, είναι πολύ προβληματισμένος για το μέλλον του ως ποδοσφαιριστής, τόσο που σκέφτεται να αφήσει τους «φούριας ρόχας» και να αφοσιωθεί στους Καταλανούς.
Είναι άλλωστε γνωστό πως ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε δεν τον συμπεριέλαβε στα πλάνα του για τα πρόσφατα ματς με την Λιθουανία και την Σκωτία, θέλοντας να του δώσει τον απαραίτητο χρόνο να ξεκουραστεί. Την ίδια ώρα ο Πεπ Γκουαρδιόλα επιβεβαιώνει πως για τον Τσάβι είναι αδύνατο να δίνει δύο ματς μέσα σε τρεις μέρες και για αυτό είναι ιδιαίτερα προσεκτικός με το πώς τον χρησιμοποιεί φέτος, γνωρίζοντας φυσικά πως χωρίς αυτόν οι «μπλαουγκράνα» χάνουν πολλή από την δύναμη τους.
Το «Don Balon» εκτιμά ακόμα πως από την στιγμή που ο 30χρονος μέσος βρίσκεται στο κατώφλι των 100 συμμετοχών με την Εθνική Ισπανίας (έχει 97), ίσως αποφύγει για λίγο καιρό να πάρει αυτήν την απόφαση…
sportdog.gr