Γαλανόλευκος Φάρος: «Μας στενοχωρούν οι δηλώσεις Γκέκα και Αμανατίδη»

ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΟΣ ΦΑΡΟΣ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΑΝΗ ΓΚΕΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΑΜΑΝΑΤΙΔΗ, ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΑΙΤ,ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΛΥΠΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΤΕΝΑΧΩΡΟΥΝ.
ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΦΑΝΗΣ ΓΚΕΚΑΣ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΑΝΤΙΔΗΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑΝΕ ΟΤΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΦΟΡΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΜΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ.
Ο ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΟΣ ΦΑΡΟΣ ΤΟΥΣ ΤΙΜΑ, ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΑ, ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ, ΣΤΟ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΑΛΙΟΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΙ ΣΚΟΠΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ; ΚΑΙ ΔΙΚΙΟ ΝΑΧΟΥΝ, ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΧΑΝΟΥΝ.
ΤΩΡΑ Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ, ΤΟΝ ΦΕΡΝΑΝΤΟ ΣΑΝΤΟΣ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ Η ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΠΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΟΛΟΙ, ΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ,ΕΝΩ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΟΔΟ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΑΝΗ ΓΚΕΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΑΜΑΝΑΤΙΔΗ,ΟΙ ΔΥΟ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΜΑΣ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ.ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥΣ.
Ο ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΟΣ ΦΑΡΟΣ ΘΑΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΜΑΣ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΣΤΟ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΥΜΝΟ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ, ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ.
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Ε.Π.Ο., ΟΤΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΡΩΣΤΙΑ,ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΘΟΣ, ΜΑΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ.
ΞΑΝΑΛΕΜΕ ΟΜΩΣ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ.
ΜΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙ ΟΤΟ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΕ.
Ο ΟΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΜΑΣ ΕΒΓΑΛΑΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ,ΟΤΑΝ ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ EURO 2004 ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝ ΒΑΣΙΚΟΙ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥΣ.
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ, Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΧΑΣΑΜΕ ΕΠΙ ΟΤΟ,ΗΤΑΝ ΤΟ MOUNDIAL ΤΟΥ 2006 ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.
ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΕΝΕΙ, ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΟΥ ΦΑΡΟΥ,ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥ ΟΤΟ ΜΑΣ ΠΗΓΕ ΣΕ ΤΕΛΙΚΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ 11 ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ.
ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΧΑΡΙΣΕΙ".