Έριξε… γέφυρες ο Σάντος και περιμένει τον Γκέκα

Μετά το πέρας της νικηφόρας φιλικής αναμέτρησης με την Αυστρία στη Βιέννη (1-2), ο Φερνάντο Σάντος… άνοιξε διάπλατα το παράθυρο για την επιστροφή των παικτών, που ανακοίνωσαν πρόσφατα την αποχώρηση τους από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Ένας από αυτούς είναι και ο Φάνης Γκέκας, που μέχρι στιγμής τη φετινή σεζόν… βγάζει μάτια με την απόδοσή του στη Bundesliga, της οποίας είναι πρώτος σκόρερ.
Αναφερόμενος στο θέμα του Γκέκα ο Πορτογάλος προπονητής ήταν απόλυτος, τονίζοντας ότι δεν έπρεπε να μάθει από τις εφημερίδες την απόφαση του να σταματήσει από την Εθνική. Επισήμανε, πάντως, ότι για να λήξει το θέμα περιμένει από τον ίδιο ένα τηλεφώνημα, τονίζοντας: «Ποτέ δεν έχω κλείσει ούτε το τηλέφωνό μου ούτε την πόρτα του γραφείου μου σε κανέναν. Συμφωνώ μάλιστα σε αυτό που είπε, ότι υπάρχουν πράγματα που δεν λέγονται μέσω εφημερίδων ή δημοσιευμάτων, αλλά μόνο από κοντά, προσωπικά. Αν είχε γίνει κάτι τέτοιο, ίσως να μη μιλούσαμε αυτή τη στιγμή γι' αυτό το ζήτημα. Αν γίνει αυτό το βήμα, θα δούμε. Αλλά χωρίς αυτή τη διαπροσωπική συζήτηση πρώτα, όχι».
Και οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ίσως υπάρξει συνάντηση ανάμεσα στους δύο άνδρες, μετά τις γιορτές. Ο Γκέκας θα βρίσκεται στη Λάρισα για τις διακοπές των Χριστουγέννων οπότε είναι πολύ πιθανό να συζητήσουν εκ νέου με τον Πορτογάλο τεχνικό την πιθανή επιστροφή του στην Εθνική.