Και επίσημα στη Chicago ο Καστίγιο! «Να πετύχω γκολ και νίκες»

Και επίσημα παίκτης της Chicago Fire είναι ο Νέρι Καστίγιο! Ο αμερικανικός σύλλογος ήρθε σε συμφωνία με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ για την απόκτηση του Μεξικανού μεσοεπιθετικού με τη μορφή δανεισμού, ενώ διατηρεί και οψιόν αγοράς των δικαιωμάτων του παίκτη. Η ανακοίνωση έγινε τα ξημερώματα της Κυριακής μετά τον αγώνα της ομάδας με τη New England Revolution. Ο άλλοτε άσος του Ολυμπιακού θα αφιχθεί στο Σικάγο την επόμενη εβδομάδα, ενώ το ντεμπούτο του θα γίνει την 1η Αυγούστου κόντρα στους Λος Άντζελες Γκάλαξι του Ντέιβιντ Μπέκαμ.
Νέρι: Να πετύχω γκολ
Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των Chicago Fire, o Καστίγιο επεσήμανε: «Χαίρομαι που ανήκω πλέον στη Chicago Fire, ένας σύλλογος που έχει τις ίδιες αξίες που έχω κι εγώ ως ποδοσφαιριστής. Όταν θα φορέσω τη φανέλα της νέας μου ομάδας, θέλω να πετύχω γκολ, να βοηθήσω την ομάδα μου και να νικάμε».
Κλόπας: Θα αποτελέσει μεγάλη δύναμη μας
Από την πλευρά του, ο παλαίμαχος άσος της ΑΕΚ και νυν μάνατζερ της Fire, Φρανκ Κλόπας, τόνισε: «Ο Νέρι είναι ένας νέος και ανταγωνιστικός παίκτης, που θα αποτελέσει μεγάλη δύναμη για μας και χαιρόμαστε που επέλεξε την ομάδα μας ως νέο του ποδοσφαιρικό σπίτι. Αντιλαμβάνεται την παράδοση, την τιμή και το πάθος που κουβαλά η φανέλα της ομάδας μας και θέλει να μας οδηγήσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος».
sportdog.gr