«Βλέπει» Καρβάλιο η Ρεάλ

Το βλέμμα της στην απόκτηση του σέντερ μπακ της Τσέλσι, Ρικάρντο Καρβάλιο, έχει στρέψει η Ρεάλ Μαδρίτης λόγω των υψηλών αποδοχών του δεξιού μπακ της Ιντερ, Μαϊκόν, ο οποίος ήταν ο πρώτος της στόχος. Με τους «νερατζούρι» να τον κοστολογούν στα 28 εκατομμύρια ευρώ και τη «βασίλισσα» να μην είναι διατεθειμένη να δώσει παραπάνω από 22, η όποια ελπίδα για μετακίνηση του 28χρονου ποδοσφαιριστή «ναυάγησε».
Οσον αφορά τον Ρικάρντο Καρβάλιο, ο άνθρωπος που κίνησε τα νήματα για την απόκτησή του δεν είναι άλλος από τον τεχνικό της «βασίλισσας», Ζοσέ Μουρίνιο, καθώς έχει συνεργαστεί μαζί του κατά το παρελθόν σε δύο διαφορετικούς συλλόγους, την Πόρτο και την Τσέλσι και ξέρει πολύ καλά τι πάει να πάρει...
Σύμφωνα λοιπόν με χθεσινό δημοσίευμα της «Daily Mirror», η Ρεάλ Μαδρίτης φέρεται να έχει πλησιάσει την Τσέλσι προκειμένου να αρχίσουν οι διαπραγματεύσεις για την απόκτησή του, με τους «μπλε» να δηλώνουν πρόθυμοι να παραχωρήσουν τον 32χρονο ποδοσφαιριστή αν λάβουν προσφορά ύψους πέντε εκατομμυρίων ευρώ.
GOAL News