Ταμπλόιντ VS Καπέλο!

«ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΙΚΣΟΝ»! ΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΤΑΜΠΛΟΙΝΤ ΞΕΣΠΑΘΩΣΑΝ ΚΑΤΑ ΚΑΠΕΛΟ!
«Daily Mail» και «Sun», τα δύο μεγαλύτερα σε κυκλοφορία ταμπλόιντ της Αγγλίας, έστησαν… πάρτι κατά του Φάμπιο Καπέλο μετά την απογοητευτικότατη εμφάνιση των «λιονταριών» στο 0-0 με την Αλγερία.
«Συγγνώμη από τον Έρικσον» «Θυμάστε τον φίλο μας, τον Σβεν Γκόραν Έρικσον, που μπόρεσε να πάει την Αγγλία τρεις φορές στα προημιτελικά; Του χρωστάμε μια πολύ μεγάλη συγγνώμη! Όπως είναι τα πράγματα η θητεία του Ερικσον στην Αγγλία μάλλον ήταν η «χρυσή εποχή» της ομάδας τα τελευταία 40 χρόνια», ανέφερε μεταξύ άλλων η «Sun» σφάζοντας με το… βαμβάκι τον Καπέλο. Πιο κάτω, η εφημερίδα περνάει και στο… ζουμί. «Με 6 εκ. λίρες (7,1 εκ.ευρώ) μισθό τον χρόνο υποτίθεται πως ήταν αυτός που θα μας έσωζε. Όμως δεν μπορεί να κάνει τους εκατομμυριούχους παίκτες του να παίξουν καλύτερα απ`ότι έπαιζαν με τους προηγούμενους προπονητές»…
«Να δικαιολογήσει τον μισθό του»
Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και η «Daily Mail», κάνοντας αυστηρή κριτική στον Ιταλό τεχνικό. «Αυτή τη στιγμή στην Ίπσουιτς καλά καλά θα γελάνε με τις ευκαιρίες της Εθνικής. Ο πιο ακριβοπληρωμένος προπονητής στον κόσμο πρέπει να αρχίσει να δικαιολογεί τον μισθό του».
«Κέρδισε τα λεφτά που παίρνεις, Καπέλο! Προπονητής που παίρνει 6 εκ.λίρες τον χρόνο δεν έχει σχέδιο και η ομάδα διαβρώνεται», έγραφε η εφημερίδα στον τίτλο της.
sportdog.gr