Ενδιαφέρον της Ρόμα για… Ρομπέρτο Κάρλος

Μετά τον Αντριάνο, η Ρόμα φαίνεται πως «γλυκάθηκε» με τους Βραζιλιάνους και σύμφωνα με τον ξένο Τύπο είναι έτοιμη να χτυπήσει την πόρτα της Κορίνθιανς για τον… 37χρονο Ρομπέρτο Κάρλος! Ύστερα από ενάμισι χρόνο στην Φενέρμπαχτσε, ο κορυφαίος αριστερός μπακ της προηγούμενης 20ετιας επέστρεψε τον Δεκέμβρη στην πατρίδα του για λογαριασμό της «Τιμάο», εκεί όπου παίζει παρέα με τον παλιόφιλο του, τον Ρονάλντο.
Παρότι ο ίδιος δεν πίστευε πως θα επέστρεφε ποτέ ως παίκτης στην Ευρώπη, άνθρωπος της Ρόμα επικοινώνησε τον προηγούμενο μήνα με τον μάνατζερ του, τον Φαμπιάνο Φάρα και ζήτησε να μάθει λεπτομέρειες για την περίπτωση του και αν τον ενδιαφέρει το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην ιταλική ομάδα.
Από την πλευρά της η Κορίνθιανς σκέφτεται να του προσφέρει επέκταση του συμβολαίου του ως το 2012, αλλά αν οι «τζιαλορόσι» κινηθούν επίσημα για τον Ρομπέρτο Κάρλος και ο ίδιος ενθουσιαστεί με την ιδέα να παίξει ξανά στο Τσάμπιονς Λιγκ, υπάρχει η πιθανότητα να συναινέσει στην μετακίνηση του στην «αιώνια πόλη».
sportdog.gr