Τοure: "Δε χρειαζόμαστε ενίσχυση"

Κοντά στο να τερματίσει στην τετράδα, έφτασε φέτος η Manchester City, ωστόσο η ήττα από την Tottenham, την προηγούμενη βδομάδα, δεν επέτρεψε στους Citizens να είναι εκείνοι που θα πάρουν μέρος, στο επόμενο Champions League. Και ενώ κατά καιρούς έχουν ακουστεί αρκετά ονόματα για την ομάδα των Eastlands, σε επίπεδο μεταγραφών- με πιο πρόσφατο αυτό του Jerome Boateng του Αμβούργου- ο κεντρικός αμυντικός της City, Kolo Toure, πιστεύει πως η ομάδα του δε χρειάζεται ενίσχυση.
Ο Ιβοριανός διεθνής παίκτης, μίλησε σε μερίδα του αγγλικού Τύπου, υποστηρίζοντας, πως αυτό που χρειάζεται η Manchester City, δεν είναι να φέρει κι άλλους παίκτες, αλλά να μάθει από τα λάθη που έκανε τη φετινή χρονιά. "Εχουμε μια καλή ομάδα, και δεν έχει σημασία αν θα φέρουμε παίκτες ή όχι. Η αλήθεια είναι πως κάναμε κάποια λάθη μέσα στη χρονιά. Χάσαμε πολλούς βαθμούς, ειδικά μέσα στην έδρα μας. Είχαμε πολλές ισοπαλίες και αυτό μας κόστισε, γιατί θα μπορούσαμε να διεκδικούμε τον τίτλο. Πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας, όπως το να κερδίζουμε ομάδες, που όλοι περιμένουν πως θα τις νικήσουμε. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να κρατήσουμε τη συγκέντρωσή μας, καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς", ήταν τα λόγια του Toure.
Στο μεταξύ, όλα δείχνουν πως η City ετοιμάζεται να ανανεώσει για ένα ακόμη χρόνο το συμβόλαιο του Sylvinho, μετά από την καλή του φετινλη παρουσία στo City of Manchester Stadium. Ο τεχνικός των "πολιτών", μάλιστα, Roberto Mancini, δήλωσε τα εξης, καταδεικνύοντας πως οι δύο πλευρές βαίνουν σε συμφωνία: " O Sylvinho είναι ένας φανταστικός παίκτης, που δουλεύει πάντα πολύ σκληρά. Είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα μας".
www.englishfootball.gr