Ρεχάγκελ έως το 2012!

Σχεδόν 11 χρόνια θα συμπληρώσει ο Ότο Ρεχάγκελ στον πάγκο της εθνικής μας ομάδας, σύμφωνα με τον αυστριακό Τύπο, καθώς αναφέρει ότι θα μείνει και μετά το Μουντιάλ! Συγκεκριμένα όπως αναφέρει η έκδοση «Kurier», ο «Όθωνας» θα παραμείνει στην εθνική μας ομάδα και μετά το Μουντιάλ προκειμένου να την ετοιμάσει για το Euro 2012. Ωστόσο, η συγκεκριμένη υπόθεση αναμένεται να ξεκαθαρίσει μετά το τέλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Αναλυτικά τα όσα αναφέρει το δημοσίευμα: «Η οικονομική κρίση που μαστίζει την Ελλάδα μπορεί να επηρεάσει το ποδόσφαιρο της χώρας. Και οι τρεις μεγάλες ομάδες, ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ, μπορεί να αντιμετωπίσουν προβλήματα. Τα οικονομικά επηρεάζουν καταστάσεις».
Στη συνέχεια, τονίζεται: «Το συμβόλαιο του Ρεχάγκελ λήγει μετά το Μουντιάλ. Η συνεργασία θα συνεχιστεί. Ο Γερμανός θα λαμβάνει λιγότερα χρήματα, αλλά δεν έχει ιδιαίτερο πρόβλημα με αυτό. Σε πρόσφατη συνέντευξή του είπε χαρακτηριστικά ότι ακόμα κι αν έπαιρνε τα διπλάσια χρήματα, πάλι ένα φιλέτο τη μέρα θα έτρωγε και όχι δύο».