"Πόρτα" στους παίκτες της Σαχτάρ στα Harrods

"Πόρτα" σε πολυκατάστημα δεν είναι και το πλέον σύνηθες. Και όμως συνέβη στους παίκτες της Σαχτάρ Ντόνετσκ. Οι Ουκρανοί παραμονές της αναμέτρησης με την Φούλαμ για το Europa League αποφάσισαν να επισκεφθούν το περιώνυμο "Harrods" στο Λονδίνο, ιδιοκτησίας Μοχάμεντ Αλ Φαγέντ που τυγχάνει να είναι και ο ιδιοκτήτης της Φούλαμ! Στους τροπαιούχους του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ δεν επετράπη η είσοδος γεγονός που προκάλεσε τεράστια έκπληξη. "Το προσωπικό ανέφερε πως επρόκειτο για πολλά και ύποπτα άτομα.
Οι παίκτες της Σαχτάρ εξήγησαν πως είναι ντυμένοι με αθλητική περιβολή καθώς επρόκειτο να κάνουν προπόνηση ωστόσο οι υπεύθυνοι του καταστήματος δεν πείσθηκαν" ανέφερε εκπρόσωπος του αγγλικού συλλόγου. Τελικά οι Ουκρανοί αναγκάστηκαν να ψωνίσουν από άλλο κατάστημα. Το θέμα πήρε μεγάλη έκταση σε σημείο που αναγκάστηκαν οι επικεφαλής του Harrods να τοποθετηθούν για όσα κωμικοτραγικά συνέβησαν.
"Υπάρχουν στιγμές όταν το κατάστημα είναι γεμάτο κόσμο όπου πρέπει να λαμβάνονται δύσκολες αποφάσεις και να αρνούμαστε την είσοδο σε μεγάλα γκρουπ επισκεπτών. Αυτό συμβαίνει για λόγους υγείας και ασφάλειας".