Μαντσίνι σε Μπέλαμι:"Σήκω και φύγε"!

Άγριος καυγάς ξέσπασε ανάμεσα στον Ρομπέρτο Μαντσίνι και τον Κρέγκ Μπέλαμι με τον πρώτο να διώχνει τον Ουαλό επιθετικό από το γραφείο του, λέγοντας του να έρθει ξανά σε τρεις μήνες! Το ότι ο Κρέγκ Μπέλαμι είναι καπετάν φασαρίας είναι γνωστό σε όλους τους ποδοσφαιρόφιλους, το ότι θα έφτανε τον Ρομπέρτο Μαντσίνι στο σημείο να τον διώξει από την ομάδα όμως, δεν μπορούσε να το φανταστεί κάνεις. Σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεήματα, ο Ιταλός προπονητής ζήτησε από τον 30χρονο Ουαλό να ακολουθήσει μια άσκηση υπό το βλέμμα του συνεργάτη του. Ο Μπέλαμι αρνήθηκε να εκτελέσει την οδηγία του Μαντσίνι, προκαλώντας έτσι την οργή του προπονητή του.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιταλός κόουτς κάλεσε τον Μπέλαμι στο γραφείο του, με τις φωνές των δυο ανδρών να ακούγονται μέχρι έξω και όπως ήταν λογικό διέρρευσαν...

"Γιατί; Γιατί κάθε φορά με αμφισβητείς; Γιατί δεν κάνεις απλά αυτά που σου λέω; Γιατί πρέπει να το κάνεις πάντα στην προπόνηση και στα παιχνίδια;", ήταν τα λόγια του Μαντσίνι με τον Μπέλαμι να λέει ακατονόμαστες λέξεις, με αποτέλεσμα να κάνει τον προπονητή του να του πει: "Αυτό ήταν! Θέλω να φύγεις τώρα! Να φύγεις και να μην ξαναέρθεις για τους επόμενους τρεις μήνες".

Μετά από αυτό το συμβάν είναι φανερό πως το κλίμα στην Σίτι δεν είναι και πολύ καλό, αφού έχουν μαζευτεί πολλοί αστέρες, με αποτέλεσμα τα αποδυτήρια να θυμίζουν πεδίο μάχης.
sport24.gr