Ανέκδοτα για τον Τζον Τέρι

Ολόκληρη η Αγγλία, ασχολείται με την εξωσυζυγική σχέση του Τζον Τέρι, με την σύντροφο του συμπαίκτη του στη Τσέλσι αλλά και στην Εθνική ομάδα της χώρας του, Γουέιν Μπρίτζ, Βανέσα Περονσέλ. Δεν είναι λίγοι μάλιστα αυτοί, που έχουν βρει και ανέκδοτα, που δίνουν μια πιο πικάντικη γεύση σε αυτό το ερωτικό σκάνδαλο. Η “Daily Mirror” δημοσιεύει μερικά από αυτά τα ανέκδοτα που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο:
-Ο Τζον Τέρι ανακοίνωσε ότι έχασε το περιβραχιόνιο του αρχηγού της Εθνικής Αγγλίας. Ο Φάμπιο Καπέλο του είπε να ζητήσει από τον Γουέιν Μπριτζ να κοιτάξει κάτω από το κρεβάτι του.
-Η Αστυνομία σταματά έναν παίκτη της Τσέλσι για υπερβολική ταχύτητα, αφού έτρεχε με 130 μίλια/ώρα σε περιοχή που δεν επιτρέπεται να αναπτύξεις ταχύτητα πάνω από 30 μίλια/ώρα. Όταν ο αστυνομικός του ζητάει εξηγήσεις, εκείνος απαντάει: "Μόλις άκουσα ότι ο Τζον Τέρι έχει παρκάρει έξω από το σπίτι μου".
- Ο Τζον Τέρι εξήγησε ότι δεν είχε σκοπό να κάνει σεξ με τη Βανέσα Περονσέλ, απλά γλίστρησε όταν της έδειχνε πως να εκτελέσει ένα πέναλτι.
- Μετά την άρνηση του Γουέιν Μπριτζ να παίξει για την Εθνική Αγγλίας για όσο καιρό παραμένει αρχηγός ο Τζον Τέρι, οι οπαδοί παροτρύνουν τώρα τον JT να δοκιμάσει και με τη σύζυγο του Εμίλ Χέσκι.
- Ο Τζον Τέρι είναι υποψήφιος για να πρωταγωνιστήσει στη νέα δραματική σειρά του ITV. Θα έχει την ονομασία "Οι γυναίκες των άλλων παικτών".
- Τι κοινό έχει η Βανέσα Περονσέλ με το γκολπόστ ενός τελικού Τσάμπιονς Λιγκ; Και οι δύο έχουν χτυπηθεί από τον Τζον Τέρι...
- Τι κοινό έχουν ο Γουέιν Μπριτζ με τον "Τιτανικό"; Και οι δύο θα έπρεπε να είχαν μείνει στο Σαουθάμπτον.
- Όλοι ξέραμε πως άρεσε στον Τζον Τέρι να σκοράρει στο "Μπριτζ" ( "Στάμφορντ Μπριτζ") όμως αυτό παραπάει.
-Καημένε Γουέιν Μπριτζ, είναι αναπληρωματικός ακόμα και για τη γυναίκα του.