Τζιόλης: Είχα πρόβλημα με τον κόσμο…

Παρουσιάστηκε και επίσημα από την Σιένα ο Αλέξανδρος Τζιόλης που θα προσπαθήσει να βοηθήσει την ομάδα της Τοσκάνης να παραμείνει στην Serie A. O Έλληνας μέσος παρουσιάστηκε μαζί με το άλλο νέο απόκτημα της ιταλικής ομάδας, τον Φραντσέσκο Πρατάλι τον οποίο η Σιένα απέκτησε από την Τορίνο. Ο Τζιόλης επέλεξε να πάρει την φανέλα με το νούμερο 22 την οποία φορούσε και στον Παναθηναϊκό και στις δηλώσεις του φάνηκε ανακουφισμένος από την τελική έκβαση των πραγμάτων, ενώ αναφέρθηκε και στα προβλήματα που είχε με τον κόσμο του «τριφυλλιού».

«Είμαι περήφανος που θα παίξω σε ένα μεγάλο πρωτάθλημα όπως το ιταλικό. Πριν αποφασίσω να έρθω, μίλησα με τον Μαλεζάνι. Είχα συνεργαστεί με τον Μαλεζάνι στον Παναθηναϊκό και είχα κάποια προβλήματα τελευταία εκεί, οπότε όταν με πήρε τηλέφωνο δέχθηκα αμέσως. Η σχέση μας είναι η συνηθισμένη μεταξύ παίκτη και προπονητή.

Στον Παναθηναϊκό, τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά για μένα, είναι μια μεγάλη ιστορία, με κάποια προβλήματα που είχα με τον κόσμο. Είμαι χαρούμενος για την επιλογή μου, οι νέοι μου φίλοι με βοηθούν πάρα πολύ. Το συμβόλαιο μου λήγει τον Ιούνη του 2012. Διάλεξα το νούμερο 22 διότι αυτό φορούσα και στον Παναθηναϊκό. Είναι ο αριθμός που μου αρέσει.

Ξέρω πως η κατάσταση στην Σιένα δεν είναι η καλύτερη, ήρθα εδώ για να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και να βοηθήσω την ομάδα. Είδα το παιχνίδι στην Ρώμη όταν η ομάδα είχε κάνει καταπληκτική εμφάνιση και μέσα από τέτοιες εμφανίσεις θα σωθούμε», είπε μεταξύ άλλων ο Αλέξανδρος Τζιόλης.
sportdog.gr