Μέχρι τις 13 Ιανουαρίου τα εισιτήρια για το Μουντιάλ

Ανακοίνωση με την οποία υπενθυμίζει στους Έλληνες φιλάθλους ότι στις 13 Ιανουαρίου εκπνέει η προθεσμία των αιτήσεων για την αγορά των εισιτηρίων του Μουντιάλ, εξέδωσε η ΕΠΟ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας:

««Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία υπενθυμίζει στους Έλληνες φιλάθλους ότι στις 13 Ιανουαρίου και ώρα 13:00 εκπνέει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για την αγορά εισιτηρίων στους αγώνες της Εθνικής Ομάδας στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου FIFA 2010.

Σχεδόν μία εβδομάδα πριν από την οριστική ολοκλήρωση της διαδικασίας προμήθειας εισιτηρίων, η ΕΠΟ ενημερώνει εκ νέου ότι μετά την παρέλευση των αυστηρών και καθορισμένων από την FIFA ημερομηνιών δεν είναι δυνατή η αγορά εισιτηρίων για τους αγώνες της Εθνικής Ομάδας.

Η Ομοσπονδία δεν θα έχει στη διάθεσή της εισιτήρια για να εξυπηρετήσει τους φιλάθλους που θα υποβάλουν αιτήσεις εκπρόθεσμα, διότι τα τυχόν εναπομείναντα εισιτήρια από το μερίδιο που αναλογεί στους Έλληνες φιλάθλους θα δοθούν από τη FIFA σε άλλες ομάδες ενδιαφερομένων ανά τον κόσμο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους όρους και προϋποθέσεις προμήθειας εισιτηρίων και για πρόσβαση στην σχετική ιστοσελίδα υποβολής ηλεκτρονικής αίτησης αγοράς, επισκεφθείτε την ειδική ενότητα στο www.epo.gr».