Γκέκας: Δική μου επιλογή η Χέρτα

Για την επιλογή του να συνεχίσει την καριέρα του στην Χέρτα, σημειώνοντας πως η απόφαση ήταν καθαρά δική του, τοποθετήθηκε με δηλώσεις του στον novaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Φάνης Γκέκας.

«Πιο πολύ ήταν δική μου επιλογή και όχι της ομάδας μου. Η Χέρτα με κάλυψε με την πρότασή της και εγώ την αποδέχτηκα. Δεν μίλησα με τον κ. Ρεχάγκελ. Ήταν δική μου επιλογή. Ήθελα να φύγω και έφυγα», τόνισε χαρακτηριστικά, για να προσθέσει, αναφερόμενος στην προσπάθεια που καταβάλλει η ομάδα του για παραμονή στην Μπουντεσλίγκα:

«Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο για να τα καταφέρουμε και να σωθούμε. Έχουμε μισό γύρο μπροστά μας και πιστεύω ότι μπορούμε».

Εν συνεχεία και σχετικά με το επίπεδο ετοιμότητάς του, ανέφερε: «Οπωσδήποτε, θεωρώ ότι έμεινα λίγο πίσω επειδή δεν έπαιζα, αλλά αν συμμετέχω στις προπονήσεις και στα παιχνίδια θα επιστρέψω σε καλό επίπεδο», επισημαίνοντας για το γεγονός ότι παρότι δεν αγωνιζόταν στην Λεβερκούζεν, σκόραρε συνεχώς με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα: «Δεν μπορώ να δώσω απάντηση σ’ αυτό. Ίσως αν έπαιζα συνέχεια να μην τα κατάφερνα…»

Καταλήγοντας και σε ότι αφορά τη διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου που ακολουθεί και τη συμμετοχή της Εθνικής μας ομάδας, αρκέστηκε στο να πει: «Το θέμα είναι ότι η Εθνική πήγε στο Μουντιάλ και ελπίζω όλα τα παιδιά που θα πάνε εκεί να έχουν παιχνίδια στα πόδια τους».