Κελεσίδης: «Τζολάκης και Πασχαλάκης ίσως το καλύτερο δίδυμο τερματοφυλάκων στην Ελλάδα»

Ο Παναγιώτης Κελεσίδης μίλησε στο Metropolis 95,5 FM για την παραμονή του Τζολάκη στον Ολυμπιακό και τον συναγωνισμό με τον Πασχαλάκη.
Ο βετεράνος γκολκίπερ της Εθνικής και του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στην αγωνιστική παρουσία του Τζολάκη, τον Κουέστα, αλλά και στην δική του καριέρα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Παναγιώτης Κελεσίδης:

Για την καριέρα του από τις Σέρρες στον Ολυμπιακό: «Παραλίγο θα ήμουν στον ΠΑΟΚ, αλλά μπήκε ο Ολυμπιακός και πήγα εκεί. Στον ΠΑΟΚ ήταν τότε ο Απόστολος Σαββουλίδης και ο Χατζηιωάννου, καλός τερματοφύλακας. Το 1971-72 με είχε συμπάθεια τρομερή ο Παντελάκης».

Για τον Τζολάκη: «Υπάρχουν δύο γκολκίπερ στον Ολυμπιακό, ένα από τα καλύτερα αν όχι το καλύτερο δίδυμο στην Ελλάδα. Ο Τζολάκης δεν τον… έφαγε τον Πασχαλάκη. Δεν αμφισβητείται η αξία του Πασχαλάκη. Πήρε τη θέση. Έχει καλή ψυχολογία και έκανε καλά ματς ο Τζολάκης. Μπορεί να τον αντικαταστήσει ο Πασχαλάκης».

Για το δίλημμα Τζολάκης ή Πασχαλάκης: «Από τη μια μεριά είναι η πείρα και από την άλλη το μέλλον. Υπήρχαν προβλήματα και στους δύο στις εξόδους και νομίζω ακόμα υπάρχουν. Κάτω από τα δοκάρια νομίζω ο Πασχαλάκης είναι καλύτερος. Ο Τζολάκης ζει το παιχνίδι πολύ ήρεμα, βγαίνει πολύ καλά τώρα τελευταία στις εξόδους και έχει την ψυχολογία με το μέρος του, πετάει!»

Για τον Κουέστα που παραμένει στον Άρη: «Πολύ καλός τερματοφύλακας. Εμένα μ’ αρέσουν οι τσαμπουκάδες γκολκίπερ. Δεν έχει τον τσαμπουκά που έχει ο Πασχαλάκης, ο Τζολάκης και ο Κοτάρσκι. Στα τετ α τετ στις εξόδους και ψηλά, όταν βγαίνει με τσαμπουκά ο τερματοφύλακας μ’ αρέσει πολύ. Το ίδιο είπα όταν είδα τον Κοτάρσκι στο πρώτο του ματς».