Ανανέωσε ο «κανονιέρης» Γιάννης Λουκίνας

Ανανέωσε το συμβόλαιό του με την Καλλιθέα, ο Γιάννης Λουκίνας, με την Αθηναϊκή ομάδα να κρατάει στις τάξεις της το σημαντικότερο «όπλο» της.
Ο Έλληνας επιθετικός, ο οποίος την περασμένη σεζόν αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της Σούπερ Λιγκ 2, θα παραμείνει στην Καλλιθέα μέχρι το καλοκαίρι του 2026. Ο Γιάννης Λουκίνας που πέρυσι συνέβαλε τα μέγιστα στην άνοδό της και αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ, αφού σημείωσε 18 τέρματα, όσα και ο Γιώργος Μάναλης των Χανίων, έβαλε την υπογραφή του σε νέο διετές συμβόλαιο και ουσιαστικά σηματοδότησε την πρώτη κίνηση για τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Athens Kallithea:

«Η Athens Kallithea FC ανακοινώνει ότι ο Γιάννης Λουκίνας έχει συμφωνήσει για ανανέωση συμβολαίου με την ομάδα έως τη σεζόν 2025/26.
Ο Λουκίνας, 32, υπέγραψε στην AKFC τον Ιούλιο 2022 και αναδείχθηκε κορυφαίος σκόρερ στο πρωτάθλημα της Super League 2 και στις δύο τελευταίες σεζόν.
Έχοντας σημειώσει 19 τέρματα στο πρωτάθλημα της σεζόν 2022/23, ο Λουκίνας επιλέχθηκε ως αρχηγός της ομάδας και συνέχισε μετρώντας 18 τέρματα στο πρωτάθλημα της σεζόν 2023/24, συμπεριλαμβανομένων και εννέα γκολ σε οκτώ αγώνες των playoffs ανόδου, οδηγώντας την AKFC στην ιστορική της άνοδο στην πρώτη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Ο Λουκίνας μετράει και έξι τέρματα σε εννέα αγώνες στην πορεία της AKFC μέχρι τη Φάση των 16 στο Κύπελλο Ελλάδας σε διαδοχικές σεζόν».