Ο Κόντε ανέλαβε τη Νάπολι

Ο Αντόνιο Κόντε είναι και επίσημα ο νέος τεχνικός της Νάπολι, υπογράφοντας συμβόλαιο έως τις 30 Ιουνίου 2027.
Μετά την υπογραφή του συμβολαίου, ο 55χρονος προπονητής δήλωσε: «Η Νάπολη είναι ένας τόπος παγκόσμιας σημασίας. Είμαι χαρούμενος κι ενθουσιασμένος με την ιδέα να καθίσω στον πάγκο της. Σίγουρα, μπορώ να υποσχεθώ ένα πράγμα: θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για την ανάπτυξη της ομάδας και του συλλόγου. Η δέσμευσή μου, μαζί με αυτή του επιτελείου μου, θα είναι συνολική».
Ο Αντόνιο Κόντε θα αμείβεται με ένα ποσό κοντά στα 6,5 εκατομμύρια ευρώ καθαρά ανά σεζόν (πάνω από 12 εκατομμύρια ευρώ μεικτά), μισθός που προορίζεται να αυξηθεί – ενδεχομένως έως και τα 10 εκατομμύρια ευρώ – εάν επιτευχθούν ορισμένοι αθλητικοί στόχοι: η πρόκριση για το Τσάμπιονς Λιγκ, η κατάκτηση του πρωταθλήματος και άλλοι.
Το τεχνικό επιτελείο θα στελεχώσουν οι έμπιστοι άνθρωποι του προπονητή, ξεκινώντας από τον team manager Λέλε Οριάλι και τον αναπληρωτή του, Κριστιάν Στελίνι. Ύστερα οι δύο προπονητές Κοσταντίνο Κοράτι και Στέφανο Μπρούνο, που τον ακολούθησαν και στην τελευταία του περιπέτεια στο Λονδίνο, ως μάνατζερ της Τότεναμ. Ο Φραντσέσκο Σινάτι θα είναι ο επικεφαλής των προπονητών και ο Αλεχάντρο Ροζαλέν προπονητής τερματοφυλάκων.