Τέλος ο Τσάβι από την Μπαρσελόνα

Η αυριανή αναμέτρηση της Μπαρσελόνα με τη Σεβίλλη για την τελευταία αγωνιστική ημέρα της Πριμέρα Ντιβιζιόν θα είναι και το τελευταίο ματς του Τσάβι στον πάγκο των Καταλανών.
Όπως έκανε γνωστό η διοίκηση της Μπάρτσα, ο πρόεδρος Τζοάν Λαπόρτα ενημέρωσε τον Ισπανό, ο οποίος ως προπονητής δεν θύμιζε ούτε στο ελάχιστο τον άλλοτε "Μαέστρο" της ομάδας, ότι δεν θα βρίσκεται στο τιμόνι της ομάδας τη σεζόν 2024-25.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση:

"Την Παρασκευή, ο πρόεδρος της Μπαρσελόνα, Τζοάν Λαπόρτα, ενημέρωσε τον Τσάβι Ερνάντες ότι δεν θα συνεχίσει ως προπονητής της πρώτης ομάδας τη σεζόν 2024-25.
Η συνάντηση έγινε στο αθλητικό κέντρο της ομάδας, Ciutat Esportiva Joan Gamper, και συμμετείχαν επίσης ο αθλητικός αντιπρόεδρος Ράφα Γιούστε, ο αθλητικός διευθυντής Ντέκο, ο Τσάβι, ο Όσκαρ Ερνάντες και ο Σέρχιο Αλέγκρε.
Η Μπαρσελόνα επιθυμεί να ευχαριστήσει τον Τσάβι για το έργο του ως προπονητής, καθώς και για την απαράμιλλη καριέρα του ως παίκτης και ως αρχηγός της ομάδας και του εύχεται κάθε μελλοντική επιτυχία.
Ο Τσάβι Ερνάντες θα είναι προπονητής της ομάδας για τελευταία φορά στον εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής με την Σεβίλλη. Τις επόμενες ημέρες, η Μπαρσελόνα θα προβεί σε ανακοίνωση σχετικά με τη νέα δομή της πρώτης ομάδας".