Βλέπει Σάουθγκεϊτ για τη θέση του Τεν Χαγκ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Σε ένα πρόσωπο που γνωρίζει πολύ καλά το Αγγλικό ποδόσφαιρο βλέπουν τον ιδανικό προπονητή για να χτίσει την ομάδα από τη νέα σεζόν οι άνθρωποι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!
Σύμφωνα με όσα τονίζει ο Σάντι Αουνά και ο Σπορ FM, οι «Κόκκινοι Διάβολοι» θα κινηθούν για τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ στην περίπτωση που λυθεί το συμβόλαιο με τον Έρικ Τεν Χαγκ στο φινάλε της σεζόν. Παρότι ο Ολλανδός έχει έναν ακόμη χρόνο στο συμβόλαιό του, άπαντες στο Μάντσεστερ είναι φανερά απογοητευμένοι με την πορεία που έχει ο σύλλογος με τον Τεν Χαγκ στον πάγκο.
Ο Αουνά τονίζει πως ο τεχνικός της Εθνικής Αγγλίας χαίρει της εκτίμησης της διοίκησης και ήδη υπάρχουν επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές. Προσωρινά δεν υπάρχει συμφωνία, αλλά δεν αποκλείεται να προκύψει στο επόμενο διάστημα αφού και ο Σάουθγκεϊτ είναι θετικός στο να αναλάβει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Ο Σάουθγκεϊτ είναι προπονητής της Εθνικής Αγγλίας από τον Σεπτέμβριο του 2016. Το υπάρχον συμβόλαιο με τα «Τρία Λιοντάρια» ολοκληρώνεται τον Δεκέμβριο του 2024, αλλά πρόθεση της ομοσπονδίας είναι να του το ανανεώσει για δύο ακόμη χρόνια.