Προπονητής που αρμόζει στο μέγεθος του ΠΑΣ ο Γεωργουλόπουλος: «Κίνητρό μας η φανέλα και η Ιστορία του ΠΑΣ Γιάννινα»

Προπονητής που αρμόζει στο μέγεθος του ΠΑΣ Γιάννινα απέδειξε ότι είναι ο Γιώργος Γεωργουλόπουλος, στις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος της αναμέτρησης της ομάδας της Ηπείρου με την Κηφισιά, σε αντίθεση με τον αλήστου μνήμης προκάτοχό του.
Και που αν είχε αναλάβει την ομάδα νωρίτερα, μπορεί να μιλούσαμε με άλλα δεδομένα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύποu:

«Ήρθαμε σήμερα να παίξουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, χωρίς βαθμολογικό κίνητρο για μας. Υπάρχει όμως ένα σημαντικό κίνητρο που έχει να κάνει με τη φανέλα της ομάδας του ΠΑΣ Γιάννινα. Μιλάμε για μια από τις ιστορικότερες ομάδες στην Ελλάδα που δεν έχει δώσει ποτέ δικαίωμα για οτιδήποτε. Με γνώμονα αυτό καταφέραμε να παίξουμε ένα παιχνίδι για την Ιστορία μας.
Βάλαμε να αγωνιστούν παιδιά τα οποία θεωρούμε ότι την επόμενη χρονιά θα μας βοηθήσουν και θα είναι το στήριγμα της ομάδας. Απέδειξαν ότι μπορούν να κάνουν σπουδαία πράγματα και είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι. Θα παλέψουμε να φέρουμε τον ΠΑΣ Γιάννινα πάλι εκεί όπου αξίζει να βρίσκεται. Δείξαμε σήμερα ότι δεν αξίζουμε αυτή τη βαθμολογική θέση. Δυστυχώς η ομάδα είναι χαμηλά, αλλά με την προσπάθεια όλων όλα θα πάνε καλά. Με την προσπάθεια όλων όσων απαρτίζουν την ομάδα, τον νομό και αυτό τον σύλλογο που είναι ιστορικότατος».