Ισπανία: Θρίαμβος της Μπαρσελόνα και σόου Λεβαντόφσκι στο ντέρμπι!

Σε θρίαμβο της Μπαρσελόνα και προσωπικό σόου του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι εξελίχθηκε το ντέρμπι της Πριμέρα Ντιβιζιόν στη Μαδρίτη, ανάμεσα στην Ατλέτικο και τους Καταλανούς, για την 29η αγωνιστική ημέρα!
Η Μπάρτσα που ήταν εντυπωσιακή χθες στο "Μετροπολιτάνο" και διέλυσε με 0-3 την ομάδα του Σιμεόνε, πλέον ανέβηκε στη 2η θέση της Λα Λίγκα.
Πρωταγωνιστής της συνάντησης ήταν ο Πολωνός σούπερ σταρ, ο οποίος σημείωσε ένα γκολ και ετοίμασε τα άλλα δύο, όμως την παράσταση έκλεψε το "μαύρο πρόβατο" του Ντιέγκο Σιμεόνε, ο Ζοάο Φέλιξ.
Οι Καταλανοί είχαν τον έλεγχο και δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες στο 1ο μέρος, με τον Φέλιξ να ανοίγει το σκορ στο 38ο λεπτό και έπειτα από τον αγώνα του πρώτου γύρου, να σκοράρει και μέσα στο "Μετροπολιτάνο" απέναντι στην ομάδα που τον δάνεισε στην Μπαρσελόνα.
Με την έναρξη του 2ου μέρους (47') ο Λεβαντόφσκι έκανε το 0-2 και το παιχνίδι μεταφέρθηκε στο γήπεδο των φιλοξενουμένων. Ο Μαρκ-Αντρέ τερ Στέγκεν έκανε ορισμένες εντυπωσιακές επεμβάσεις για να κρατήσει το μηδέν και σε μία αντεπίθεση ο Φερμίν κλείδωσε τη νίκη με το 0-3 στο 59'.