Επίδειξη δύναμης ο Παναιτωλικός του Γιάννη Πετράκη

Επίδειξη δύναμης έκανε ο Παναιτωλικός του Γιάννη Πετράκη στην πρεμιέρα των πλέι-άουτ, νικώντας με το επιβλητικό 3-0 τον Πανσερραϊκό στο Αγρίνιο.
Αφού αντιπαρήλθαν το αρχικό δυνατό ξεκίνημα των φιλοξενούμενων, τα «Καναρίνια» άνοιξαν το σκορ στο 26', όταν ο Καρέλης από δεξιά βρήκε τον Χουάνπι κι εκείνος με ωραίο πλασέ έγραψε το 1-0.
Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να πάνε στα αποδυτήρια για το ημίχρονο έχοντας εξασφαλίσει διαφορά δύο τερμάτων, καθώς στο 34' και ύστερα από φάση διαρκείας στην περιοχή του Πανσερραϊκού ο Τορεχόν έκανε το γέμισμα από αριστερά και ο Μαυρίας διπλασίασε, με την μπάλα να κοντράρει και στον Μπέργκστρεμ.
Ένα γκολ του Σέρχιο Ντίας στο 43' ακυρώθηκε επειδή ο Παραγουανός γλίστρησε πριν την εκτέλεση και η μπάλα βρήκε στο χέρι στήριξής του.
Στο δεύτερο 45λεπτο ο Παναιτωλικός πήγε σε πολύ προσεκτική διαχείριση καθώς δεν ήθελε να ξαναβάλει τον Πανσερραϊκό στο παιχνίδια και όχι μόνο τα κατάφερε αλλά έδωσε και εύρος στη νίκη του φτάνοντας στο 3-0 με τον Λομόνακο στο 90'+3. naftemporiki