Σούπερ Λιγκ 2: Στο +5 ο Λεβαδειακός, «πεντάρα» ο Ιωνικός

Ο Λεβαδειακός ξεκίνησε με εκτός έδρας νίκη επί του Μακεδονικού στη διαδικασία των πλέι-οφ του Α ομίλου στη Σούπερ Λιγκ 2, επικρατώντας με 1-3 και πλησιάζοντας ακόμα περισσότερο στην άνοδο, μετά την ισοπαλία της ΑΕΛ στον Βόλο με τη Νίκη.
Ο Τσάπρας έβαλε μπροστά τους Βοιωτούς στο 5ο λεπτό, ο Σιμόνι ισοφάρισε στο 46' αλλά τα γκολ του Ρομό στο 58' και Κουάδρα στο 64' έστεψαν νικήτρια την ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου.
Στον Βόλο, όλα έγιναν στο πρώτο ημίχρονο. Η Λάρισα προηγήθηκε με τον Πεντρόζο στον 17' και ο Γαβριηλίδης διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 28ο λεπτό.
Αιολικός και Ηρακλής αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 (29' Ενομό - 14' Κούστα).
Με θρίαμβο ξεκίνησε ο Ιωνικός στα πλέι-οφ. Καταιγιστικοί οι Νικαιώτες, συνέτριψαν τα Χανιά με 5-1 και μπήκαν στο «κόλπο» της ανόδου καθώς απέχουν πια τρεις βαθμούς από την πρωτοπόρο Καλλιθέα, που παίζει αύριο στην Ηλιούπολη.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 3-0 στο ημίχρονο (7' Σαλαζάρ, 11' Σόουζα, 43' Οικονομίδης), έφτασαν στο 4-0 με τον Ντάουντα στο 52', μείωσε ο Νίλι στο 56' και ο Οικονομίδης διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 83ο λεπτό.
Στα πλέι-άουτ και στο μοναδικό παιχνίδι που διεξήχθη, ο Γιούχτας έφυγε νικητής με 0-1 από την Πάτρα απέναντι στην Παναχαϊκή με το τέρμα του Μπρους στο 30'.