Νίκη για πλέι-οφ η Λαμία

Η Λαμία αναδείχθηκε νικήτρια στο ντέρμπι της έκτης θέσης και της εισόδου στα πλέι-οφ, επικρατώντας (με ανατροπή) 2-1 του Αστέρα Τρίπολης στο «Αθανάσιος Διάκος» και αφήνοντας τους Αρκάδες τέσσερις βαθμούς πίσω.
Μόλις στο 3' φάουλ του Καρλίτος κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Γραμματικάκη, με τους φιλοξενούμενους να απαντούν στο 11' και να ανοίγουν το σκορ στην πρώτη ευκαιρία τους.
Οι φιλοξενούμενοι έφυγαν σε ταχύτατη αντεπίθεση από το αριστερά με τον Μπαρτόλο, ο οποίος έβγαλε τον Καλτσά σε άδειο τέρμα για το 0-1.
Ο Αστέρας έμεινε με 10 παίκτες στο 36' καθώς ο Γκαρσία αποβλήθηκε με δύο κίτρινες κάρτες και οι Αρκάδες έδωσαν μέτρα για να προφυλάξουν τα κεκτημένα.
Η αντίστασή τους κράτησε ως το 68ο λεπτό, όταν ο Καρλίτος ισοφάρισε με φοβερό σουτ. Στο 78' ο Αστέρας έχασε απίστευτη ευκαιρία να προηγηθεί, όταν ο Κοσέλεφ απέκρουσε το πέναλτι του Μιριτέλο και στο επόμενο λεπτό (79') ήταν η Λαμία που κέρδισε την εσχάτη των ποινών.
Ο Καρλίτος έστησε την μπάλα στην άσπρη βούλα, ευστόχησε με ψυχραιμία κι έδωσε μια πολύ σημαντική νίκη στην ομάδα του. amna