Με κανονιέρη τον Κόντε ο ΠΑΣ έκανε παρέλαση στον Βόλο!

Με κανονιέρη και μεγάλο πρωταγωνιστή τον Πέδρο Κόντε, ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε σπουδαίο "διπλό" επί του Βόλου μέσα στο Πανθεσσαλικό με 1-2 για την 23η αγωνιστική ημέρα της Σούπερ Λιγκ!
Μία νίκη με την οποία οι Ηπειρώτες παίρνουν βαθιά ανάσα στην σκληρή μάχη της σωτηρίας, απέναντι σε μία ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους.
Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νικητές ήταν ο Ισπανός κανονιέρης, Πέδρο Κόντε, που με δύο προσωπικά γκολ (32', 72') έδωσε την μεγάλη νίκη στην ομάδα του.
Έστω και τώρα, ο ΠΑΣ πρέπει να μαζέψει όσους βαθμούς μπορεί για να έχει την καλύτερη δυνατή συγκομιδή μέχρι τη μάχη των πλέι-άουτ. Πολύ καλή διαχείριση από τον Μιχάλη Γρηγορίου.
Το γκολ των γηπεδούχων πέτυχε ο Ασεχσούν Αμίν στο 47'.
Οι παίκτες του ΠΑΣ καλούνται στο ματς με τον ΟΦΗ την ερχόμενη Κυριακή στους "Ζωσιμάδες" να συνεχίσουν την μεγάλη προσπάθεια, έχοντας αυτή τη φορά και την συμπαράσταση του κόσμου.
Όσο για τους... παροικούντες το ΠΕΑΚΙ που εκτίθενται όλο και πιό πολύ με τις δημόσιες τοποθετήσεις τους και κάνουν συνεχώς κακό στην εικόνα της ομάδας, ελπίζουμε, έστω και το καλοκαίρι να γίνουν οι κινήσεις που πρέπει.