Ραγδαίες εξελίξεις στον ΠΑΣ μετά το κάζο, βράζει ο κόσμος

Ραγδαίες θα είναι οι εξελίξεις στον ΠΑΣ Γιάννινα μετά το κάζο από την Κηφισιά.
Οι Ηπειρώτες, στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου έχασαν με 4-2 από την Αθηναϊκή ομάδα και παρέμειναν τελευταίοι στη βαθμολογία με μόλις μία νίκη και εξαιρετικά δύσκολη συνέχεια στην μάχη του υποβιβασμού. 
Λάθος σχεδιασμός, ατολμία, λάθος μεταγραφές, λάθος εκτιμήσεις, λάθος όλα. Παίκτες που δεν αξίζουν σε καμία περίπτωση να βρίσκονται στον σύλλογο, αλλά κάποιος τους έφερε. Αλλά και παίκτες που κουβαλάνε μονίμως όλο το βάρος, όπως και άλλοι που μένουν εκτός.
Ο κόσμος της ομάδας βράζει κυριολεκτικά και δικαιολογημένα, εναντίον της διοίκησης κυρίως, αλλά και του τεχνικού τιμ και όσων παίρνουν αποφάσεις μέσα στην ομάδα και την έφεραν σε αυτή τη δεινή θέση.
Όπως όλα δείχνουν θα έχουμε αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, ίσως και μέσα στις επόμενες ώρες. Ο Θανάσης Στάικος, έχει μερίδιο ευθύνης, αλλά όχι όλο. Υπάρχουν και οι γνωστοί που κατέχουν θέσεις και παίρνουν αποφάσεις επηρεάζοντας την διοίκηση. Η διοίκηση η οποία μέχρι τώρα δεν έχει καμία σχέση με την διοίκηση του αείμνηστου Γιώργου Χριστοβασίλη που έβαλε υψηλά στάνταρ στην ομάδα. Μένει να δούμε τι θα αλλάξει, αν τελικά αλλάξει. Και κυρίως αν υπάρχει περιθώριο βελτίωσης.