Συζητά με ομάδα της Γερμανίας ο Μιχάλης Βλάχος

Νέο κεφάλαιο πιθανώς να ανοίξει στην καριέρα του Μιχάλη Βλάχου.
Ο βετεράνος μπακ της Εθνικής, της ΑΕΚ, της Πόρτσμουθ και του Ολυμπιακού, έχει μετοικήσει πλέον οικογενειακώς στη Γερμανία, όπου και εργάζεται.
Μετά την αποχώρηση από την ενεργό δράση, έχει ξεκινήσει καριέρα προπονητή. Σε συνέντευξη που έδωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό του FiladelfeiaNews.gr μίλησε για την ΑΕΚ και τη νέα σελίδα στη ζωή του και αποκάλυψε πως συζητά με ομάδα της Γερμανίας για να αναλάβει την τεχνική της ηγεσία.
Στην τεράστια καριέρα του ως ποδοσφαιριστής, ο Μιχάλης Βλάχος φόρεσε μεταξύ άλλων την φανέλα της ΑΕΚ, του Ολυμπιακού, του Απόλλωνα Σμύρνης και του Ιωνικού και είχε την εμπειρία των Αγγλικών γηπέδων, μια εμπειρία που κάθε ποδοσφαιριστής θα ήθελε να έχει, καθώς αγωνίστηκε με την Πόρτσμουθ και την Γουόλσολ.
Συγκεκριμένα, ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τον Απόλλωνα Σμύρνης (τότε Απόλλωνα Αθηνών) το 1985. Έξι χρόνια αργότερα, το 1991, μεταπήδησε στον Ολυμπιακό, παραμένοντας για δύο χρόνια, για να συνεχίσει στην ΑΕΚ από το 1993 μέχρι το 1997. Ακολούθησε μια διετία στην Αγγλία (1998-2000) με τις Πόρτσμουθ και Γουόλσολ, για να επιστρέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ιωνικού Νικαίας (2000-02). Την περίοδο 2002-03 επέστρεψε έπειτα από 11 χρόνια στον Απόλλωνα Σμύρνης, όπου και έκλεισε την καριέρα του. Επίσης φόρεσε την φανέλα της Εθνικής Ελλάδος από το 1989 μέχρι το 1997.
Κατέκτησε ένα Πρωτάθλημα, τρία Κύπελλα και δύο Σούπερ Καπ Ελλάδος.