Συγκινημένος ο Πετράκης: «Σπουδαία επιτυχία για εμάς, είμαστε μια οικογένεια»

Παρότι ο Παναιτωλικός βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-2, πήρε μια σημαντική ισοπαλία με 2-2, κάνοντας μια μεγάλη προσπάθεια και μια πολύ καλή εμφάνιση.
Ο τεχνικός της ομάδας του Αγρινίου, Γιάννης Πετράκης, ήταν συγκινημένος κατά τη διάρκειά των δηλώσεών του στο Cosmote TV, δίνοντας τα εύσημα στους παίκτες του και τονίζοντας πως θέλει να είναι οικογένεια μαζί τους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Δεν κλαίω, συγκινήθηκα λίγο. Είναι στιγμές στη δουλειά μας και τα συναισθήματα πρέπει να τα εκφράζουμε. Θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά για την πολύ μεγάλη προσπάθεια πρώτα, για την νοοτροπία που είχαμε ως ομάδα.
Όταν βρίσκεσαι στο 10ο λεπτό με δύο γκολ πίσω με μία ομάδα όπως είναι η ΑΕΚ, η δουλειά μας δεν είναι καθόλου εύκολη. Αλλά πρέπει να ξαναπώ για ακόμη μία φορά μπράβο γιατί και η εικόνα μας κατά διαστήματα αλλά και η νοοτροπία μας ήταν τέτοια που καταφέραμε και αλλάξαμε την κατάσταση, που δείχνει ότι μπορούμε να κάνουμε ακόμα πιο σημαντικά πράγματα.
Ήταν μία σπουδαία επιτυχία για μας το σημερινό παιχνίδι, θα πρέπει να διατηρήσουμε αυτό το προφίλ που έχουμε ως ομάδα και να το ενισχύουμε κάθε μέρα για να μπορούμε στο μέλλον να επιζητούμε πιο πολλά πράγματα μέσα από τη βελτίωση. Και όταν λέω βελτίωση όχι μόνο στο τακτικό κομμάτι, αλλά σε νοοτροπία, σε μυαλό, να έχουμε μία συνολική εξέλιξη ως ομάδα.
Έχουμε πολύ σπουδαία παιδιά, είμαστε σε έναν πολύ σπουδαίο οργανισμό. Θέλω αυτό να το συνεχίσουμε. Το ματς τελείωσε, έχουμε ένα πολύ σημαντικό ματς κόντρα στα ΠΑΣ Γιάννινα και για εμάς και για αυτούς, θα πρέπει να κρατήσουμε και να ενισχύσουμε αυτό που είχαμε σήμερα.
Στο τέλος του ματς μαζευτήκαμε όλοι μαζί στο γήπεδο γιατί θέλουμε να είμαστε οικογένεια, όλοι μαζί κερδίσουμε και όλοι μαζί χάνουμε. Εγώ ως επικεφαλής θα πω και μια κουβέντα να επιβραβεύσω αυτό που κάναμε».