Πετράκης: «Είχαμε σωστή νοοτροπία, σημαντικό το γκολ στο τέλος του ημιχρόνου»

Δηλώσεις για τη σπουδαία νίκη του Παναιτωλικού επί της Κηφισιάς, έκανε ο προπονητής των νικητών, Γιάννης Πετράκης.
Ο Γιάννης Πετράκης τόνισε πως οι παίκτες του Παναιτωλικού είχαν σωστή νοοτροπία και ότι ανέβηκαν ψυχολογικά μόλις σκόραραν, τους έδωσε συγχαρητήρια για την εμφάνιση και τη νίκη επί της Κηφισιάς, θεωρεί πως η ομάδα του εξελίσσεται σιγά-σιγά, διαπίστωσε κίνητρο και πίστη κι εξήρε τον Ζοάο Πέδρο.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι πολύ σημαντικό το σημείο που προηγηθήκαμε. Είχαμε και πριν καλές στιγμές, αλλά εκείνο το χρονικό σημείο αποκτήσαμε ψυχολογικό πλεονέκτημα. Μπράβο για τη νοοτροπία, για την εικόνα και το αποτέλεσμα στα παιδιά.
Στα τελευταία παιχνίδια η εικόνα μας είναι καλή. Δεν είχαμε τη βαθμολογική συγκομιδή που θα έπρεπε. Όμως, σήμερα η εικόνα και η νίκη με κάνουν χαρούμενο. Εξελισσόμαστε ως ομάδα και βήμα-βήμα πρέπει να διατηρήσουμε αυτό το προφίλ».
Για το ότι η ομάδα έπρεπε να φτάσει στη 13η αγωνιστική για να φανεί ψυχωμένη: «Όλοι έχουμε αντιληφθεί τη θέση στην οποία είμαστε. Είχαμε μεγάλο κίνητρο και πίστη. Αυτά τα στοιχεία, μαζί με την αδικία που αισθανόμαστε για τη θέση που είμαστε, ήταν ο οδηγός μας. Κοιτάμε το επόμενο σημαντικό παιχνίδι».
Για το ότι ο Ζοάο Πέδρο τον είχε πληγώσει με τον Λεβαδειακό και τώρα συνέβη το αντίθετο: «Έτσι είναι η ζωή, τι να κάνουμε. Είμαι χαρούμενος για τον Πέδρο, θα μπορούσε να σκοράρει κι άλλο ένα. Από όλα τα παιδιά είμαι ευχαριστημένος».