Κατσουράνης: «Μπορεί και τελευταίοι Παναθηναϊκός και ΑΕΚ στον όμιλο»

Τη γνώμη του για το ματς του Παναθηναϊκού κόντρα στη Ρεν εξέφρασε ο Κώστας Κατσουράνης.
Ο Πρωταθλητής Ευρώπης του 2004 και βετεράνος του «Τριφυλλιού», της ΑΕΚ και της Μπενφίκα ανέφερε μιλώντας στους betarades:

«Η Μακάμπι έπαιξε καλύτερα απέναντι στον Παναθηναϊκό από ότι η Ρεν στα δύο παιχνίδια. Και ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ μπορούν να τερματίσουν στην τελευταία θέση, έχει πιο εύκολο έργο ο Ολυμπιακός.
Πριν την αποβολή της Ρεν ο Παναθηναϊκός ήταν αρκετά καλός και είχε τον έλεγχο του ματς, μετά την κόκκινη έγινε αργός και προβλέψιμος, χωρίς καμία φαντασία στο παιχνίδι του. Η Ρεν μαζεύτηκε πιο κοντά στην άμυνα και έκλεισε τους χώρους, με αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός να συναντήσει προβλήματα.
Δεν είχε σε καλή μέρα τους ποδοσφαιριστές στον άξονά του. Μόνο ο Ιωαννίδης μπορείς να πεις ότι κάτι έκανε. Ο Γιοβάνοβιτς προσπάθησε με τις αλλαγές να κάνει κάποια πράγματα, η Ρεν εκμεταλλεύτηκε τα λάθη του Παναθηναϊκού. Με δέκα παίκτες, ο Παναθηναϊκός μπορούσε να πάρει την ισοπαλία.
Ευθύνη έχουν όλοι, τόσο ο Γιοβάνοβιτς όσο και οι ποδοσφαιριστές. Καλά κάνει και βγάζει τον Τσέριν ο Γιοβάνοβιτς. Για τα δικά μου μάτια καλή αλλαγή κάνει. Και τον Βιλένα να έβγαζε θα ήταν μικρή η διαφορά».