Ο Στολτίδης ανέλαβε την Δόξα Δράμας

Ο Ιεροκλής Στολτίδης είναι ο νέος τεχνικός της Δόξας Δράμας.
Η ομάδα της Μακεδονίας ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον βετεράνο αμυντικό της Εθνικής, του Ολυμπιακού και του Ηρακλή, ο οποίος πλέον είναι προπονητής.
Ο Στολτίδης στην τεράστια καριέρα του ως ποδοσφαιριστής κατέκτησε 5 Πρωταθλήματα, 4 Κύπελλα και 1 Σούπερ Καπ Ελλάδας, ενώ το 2005 αναδείχθηκε καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής.
Επίσης έχει εργαστεί ως Τεχνικός Διευθυντής στην Ξάνθη και τον Αγροτικό Αστέρα.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση:

«Ο πρόεδρος και το δ.σ. του Γ.Σ. Δόξα Δράμας ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον νέο προπονητή της ομάδας μας Ιεροκλή Στολτίδη. Γνωστός εδώ και χρόνια στο ποδοσφαιρικό στερέωμα της χώρας, δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις.

Πιστεύουμε και στηρίζουμε την ορθότητα της επιλογής θεωρώντας ότι έχει τις προϋποθέσεις να πετύχει την αγωνιστική ανόρθωση της ομάδας μας.

Αναφερόμενος στην ανάληψη των καθηκόντων του ο προπονητής μας δήλωσε:

«Πρώτα απ’ όλα θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπο μου. Δεν έρχομαι απλά σε μια ιστορική ομάδα, έρχομαι στη Δόξα Δράμας. Ξέρω το μέγεθος της τιμής να είσαι προπονητής της Δόξας ακόμη και αυτή βρίσκεται στην τρίτη κατηγορία. Υπάρχουν αρκετά προβλήματα όμως έρχομαι αποφασισμένος να πετύχω. Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες της ομάδας και με την καθημερινή δουλειά θα αντιμετωπίζουμε το κάθε παιχνίδι στη σειρά και στην ώρα του».

-Με την παρουσία του προέδρου του συλλόγου μας Δημήτρη Περσίδη, ο νέος προπονητής των «μαυραετών» αρχικά έκανε την πρώτη γνωριμία με τους ποδοσφαιριστές του και στη συνέχεια προπόνησε την ομάδα σε συνεργασία με τους βοηθούς του που παραμένουν όλοι χωρίς κάποια αλλαγή».