Κύπελλο Ελλάδος: Στους «16» ο Λεβαδειακός

Σπουδαία νίκη-πρόκριση για τον Λεβαδειακό, που έκανε την ανατροπή απέναντι στη Λαμία (2-1) στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς και προκρίθηκε στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας 2023-24.
Η ομάδα του Νίκου Νιόπλια και του Ηλία Κώτσιου, έδειξε χαρακτήρα και με μία μεγαλειώδη εμφάνιση, πήρε το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση της διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσει τη Νίκη Βόλου.
Η Λαμία ήταν εκείνη που προηγήθηκε από το 5ο λεπτό της συνάντησης με την κεφαλιά του Μάλτσι, διαμορφώνοντας το 0-1 του πρώτου ημιχρόνου.
Οι Βοιωτοί αντέδρασαν στο β' ημίχρονο και μέσα σε επτά λεπτά έκαναν την ανατροπή. Ο Κουάδρα στο 58′ με έξοχη προσωπική ενέργεια, πλάσαρε στη γωνία της αντίπαλης εστίας για το 1-1. Ο ίδιος ήταν που στο 65′ ανατράπηκε μέσα στην περιοχή, με τον Πολέτο να αναλαμβάνει την εκτέλεση πέναλτι, κάνοντας το 2-1.
Ο Λεβαδειακός δεν κινδύνεψε καθόλου στη συνέχεια του αγώνα, ενώ δημιούργησε ευκαιρίες για να αυξήσει ακόμα περισσότερο τον δείκτη του σκορ.

Οι συνθέσεις:
Λεβαδειακός (Νίκος Νιόπλιας): Στογιάνοβιτς, Χάμοντ, Τσάπρας, Νίκας (59′ Πολέτο), Κουϊρουκίδης (46′ Ρομό), Σωτηράκος (46′ Βήχος), Λιάγκας, Κουάδρα (86′ Μπελμόντ), Συμελίδης (49′ Mεχία), Τσελεπίδης, Νικολιάς.
Λαμία (Λεωνίδας Βόκολος): Χατζηεμμανουήλ, Βασιλαντωνόπουλος, Αμαράλ, Γιαννούτσος, Κορνέζος, Τζανδάρης (78′ Μαρτίνες), Νούνιες (60′ Καμπρέρα), Τσιλιανίδης (78′ Στάνκο), Μούλα (60′ Τσιλούλης), Λόνγκο, Μάλτσι.