Ο Χρήστος Δάρας επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου του Αιγάλεω

Σημαντική κίνηση για το Αιγάλεω, το οποίο ήρθε σε συμφωνία με τον Χρήστο Δάρα που θα αναλάβει τα ηνία του ιατρικού επιτελείου της ομάδας.
Οι «Κυανόλευκοι» γνωστοποίησαν την συνεργασία τους με τον πρώην γιατρό του Ολυμπιακού και πρώην πρόεδρο του Πανιωνίου που αναλαμβάνει τα ηνία του ιατρικού επιτελείου.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση:

«Επικεφαλής Ιατρικού επιτελείου ο Χρήστος Δάρας - Συνεργασία με Ιατρικό Κέντρο Παλαιού Φαλήρου

Η ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ 1931 βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ορθοπεδικό - αθλητίατρο, Διευθυντή της Ορθοπεδικής Κλινικής του Ιατρικού Κέντρου Παλαιού Φαλήρου και λαμπρό επιστήμονα, Χρήστο Δάρα.

Ο κ. Δάρας αναλαμβάνει επικεφαλής του Ιατρικού επιτελείου της ΠΑΕ Αιγάλεω 1931 στο πρωτάθλημα της Super League 2 και με την πολυετή εμπειρία του στον χώρο του αθλητισμού και δη του ποδοσφαίρου αποτελεί την μεγαλύτερη εγγύηση για τους αθλητές μας.

Παράλληλα, το Ιατρικό Κέντρο Παλαιού Φαλήρου, αποτελεί πλέον και χορηγός της ΠΑΕ Αιγάλεω 1931, καθώς αναλαμβάνει την πλήρη κάλυψη ιατρικής περίθαλψης της ομάδα μας.

Η ΠΑΕ καλωσορίζει στη μεγάλη «κυανόλευκη» οικογένεια του Αιγάλεω τον διακεκριμένο επιστήμονα Χρήστο Δάρα και του εύχεται υγεία και δύναμη».