«Χαστούκι» της Νότιγχαμ στην Τσέλσι

Η Τσέλσι δεν ήθελε να αφήσει την Νότιγχαμ Φόρεστ να πάρει δικαιώματα στο «Στάμφορντ Μπριτζ» κι έτσι περιόρισε το παιχνίδι των φιλοξενούμενων. Βέβαια, αυτό δεν σήμαινε ότι ήρθαν και κλασσικές ευκαιρίες για γκολ με το τσουβάλι, όσο κι αν θα το ήθελε και πάλευε γι' αυτό ο Στέρλινγκ, με τον Τζάκσον και τον Γκάλαχερ να είναι αρκετά δραστήριοι μαζί του.
Η Φόρεστ είχε τον Αγουονίγι που μπορούσε να κάνει γκολ ακόμα και την μισή ευκαιρία που θα του δινόταν κι έτσι, όταν η μπάλα ήταν στα καρέ του Σάντσεθ, οι "Μπλε" έπρεπε να προσέξουν πολύ. Οι γηπεδούχοι έπρεπε να προβληματίσουν πολύ περισσότερο το σύνολο του Στιβ Κούπερ αν ήθελαν να μετουσιώσουν την υπεροχή τους σε κάποιο γκολ.
Κι όμως, η Φόρεστ έκανε το «μπαμ» με την έναρξη του δευτέρου μέρους! Ο Καϊσέδο έχασε την μπαλα, ο Αγουονίγι πήρε, έκανε την κάθετη προς τον Ελάνγκα κι εκείνος με ωραίο χαμηλό πλασέ έγραψε το 1-0 για την ομάδα του! Η Τσέλσι έπρεπε να ελέγξει την κατάσταση και να βρει τρόπο να γίνει απειλητική, αφού, για τρίτο ματς στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές της Πρέμιερ βρέθηκε πίσω στο σκορ. Ο Έντσο Φερνάντες γι' ακόμα ένα παιχνίδι έκανε ό,τι μπορούσε στο κομμάτι της δημιουργίας. Επιστρατεύτηκε και ο Πάλμερ που έκανε ντεμπούτο, με τον Τζάκσον στο 83' να χάνει τεράστια ευκαιρία προ κενής εστίας! Η «πολιορκία» των παικτών του Ποτσετίνο δεν οδήγησε πουθενά κι έτσι η Φόρεστ έφυγε από το Λονδίνο με όλους τους βαθμούς! real