Τζουκάνοβιτς: «Είμαι αισιόδοξος, στόχος μας να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο»

Την πρώτη τους προπόνηση παρουσία φιλάθλων της ομάδας πραγματοποίησαν το απόγευμα της Τετάρτης στο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης» οι παίκτες του Αιγάλεω.
Όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου που λάβαμε, σε μια ζεστή και ενθουσιώδη ατμόσφαιρα, ο Ντράγκαν Τζουκάνοβιτς και οι ποδοσφαιριστές του είχαν την πρώτη τους επαφή και γνωριμία με τους φίλους του City που ευχήθηκαν καλή χρονιά και με την παρουσία τους στις εξέδρες έδειξαν για μια ακόμη φορά ότι θα είναι ο 12ος παίκτης της ομάδας στο δύσκολο όσο και απαιτητικό φετινό πρωτάθλημα.
Μια χρονιά που από ξεκινά με χαμόγελα, αισιοδοξία, πολλές φιλοδοξίες και την ευχή όλων να έχουμε με σεζόν με υγεία και πολλές επιτυχίες.

O τεχνικός της ομάδας, Ντράγκαν Τζουκάνοβιτς, στις πρώτες του δηλώσεις για τη νέα χρονιά τόνισε «Είναι μεγάλη μου χαρά και τιμή που βρίσκομαι στο Αιγάλεω. Μια μεγάλη και ιστορική ομάδα. Νομίζω πως σιγά-σιγά κα με τον σωστό προγραμματισμό θα έχουμε μια καλή σεζόν. Είδα ότι τα παιδιά έχουν φοβερή όρεξη στις προπονήσεις και αυτό μ’ αφήνει απόλυτα ικανοποιημένο.
Όπως πάντα οι πρώτες εβδομάδες κάθε προετοιμασίας είναι και οι πιο δύσκολες. Με την προσθήκη ορισμένων ακόμη παικτών το επόμενο διάστημα θα μπούμε σε μια σειρά και πιστεύω ότι θα πάμε καλά.
Πιστεύω ότι θα έχουμε μια δυνατή και ανταγωνιστική ομάδα η οποία θα είναι δύσκολος αντίπαλος για όλους και το βασικότερο όλων ότι θα παλεύει σε όλα τα παιχνίδια από το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο.
Είμαι αισιόδοξος. Στόχος μας είναι να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, να δίνουμε τα πάντα μέσα στο γήπεδο ικανοποιώντας τον κόσμο μας και να φθάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε στον βαθμολογικό πίνακα. 
Εύχομαι ο κόσμος να μας στηρίξει όπως κάθε χρόνο και να είναι κοντά μας σε κάθε παιχνίδι. Εμείς από την πλευρά μας θα δώσουμε και το «αίμα» μας προκειμένου να τον κάνουμε περήφανο ανταποδίδοντας έτσι στο ελάχιστο την αγάπη και την στήριξη του. Εύχομαι μια καλή χρονιά για όλους με υγεία και επιτυχίες».