Ντελίριο στην παρουσίαση του Καβάνι από την Μπόκα Τζούνιορς

Ντελίριο ενθουσιασμού από τους φίλους της Μπόκα Τζούνιορς στην παρουσίαση του Έντινσον Καβάνι στο Μπομπονέρα!
Σείστηκε το Μπουένος Άιρες στην παρουσίαση του Ουρουγουανού σούπερ σταρ από την Μπόκα, ο οποίος είναι με κάθε επισημότητα παίκτης της ομάδας!
Παράλληλα στις πρώτες του δηλώσεις ο Καβάνι εξήγησε τους λόγους για τη μεταγραφή του, ενώ χαρακτήρισε την Μπόκα την κορυφαία ομάδα στη Νότια Αμερική και μια από τις καλύτερες στον Κόσμο: «Είμαι χαρούμενος για πολλούς λόγους. Η Μπόκα είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Νότια Αμερική και ένας από τους μεγαλύτερους στον Κόσμο. Το να ενταχθείς σε ένα κλαμπ όπως αυτό, σου δίνει πάντα κίνητρο. Υπήρχαν πάντα επαφές και ευκαιρία να επιστρέψω».
Τέλος, στάθηκε και στον αριθμό «10» που θα φορά με την Μπόκα Τζούνιορς: «Είναι συγκινητικό να φοράς έναν αριθμό που έχουν χρησιμοποιήσει οι ιστορικοί παίκτες του συλλόγου. Είναι ωραίο να φοράς το νούμερο που φορούσαν τα είδωλα του συλλόγου. Το νούμερο δεν πρόκειται να με εμποδίσει να κάνω κάτι, δεν πρόκειται να με κάνει να παίξω περισσότερο ή λιγότερο. Είναι όμως ευθύνη να το υπερασπιστείς και να το φέρεις στην κορυφή», ήταν τα λόγια του σπουδαίου σκόρερ.