Ανέλαβε προπονητής ο Αλέξης Μιχαήλ

Την προπονητική του καριέρα ξεκίνησε ο Αλέξης Μιχαήλ.
Ο 37χρονος πρώην μπακ, ο οποίος αποτέλεσε έναν από τους πιό εμβληματικούς ποδοσφαιριστές στην Ιστορία του ΠΑΣ Γιάννινα, πετυχαίνοντας μάλιστα και το πρώτο γκολ της ομάδας στην Ευρώπη, θα βρίσκεται στο προπονητικό τιμ του ΑΟ Σταυρακίου.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση:

«ΣΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ TEAM ΜΑΣ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΜΙΧΑΗΛ.

Είναι μεγάλη μας χαρά και τιμή πού υποδεχόμαστε τον Αλέξη Μιχαήλ στην οικογένεια του Α.Ο. Σταυρακίου. Όσο μεγάλη και αξιόλογη καριέρα είχε ως ποδοσφαιριστής και αρχηγός στον ΠΑΣ Γιάννινα και όχι μόνο, τόσο του ευχόμαστε να έχει και ως προπονητής στο νέο του εγχείρημα που ξεκινάει. Η εμπειρία, η ταπεινότητα, ο χαρακτήρας και ο επαγγελματισμός που αποκόμισε στα γήπεδα είναι στοιχεία που ελπίζουμε ότι θα τα μεταφέρει στους μικρούς ποδοσφαιριστές μας.

Ο Αλέξης Μιχαήλ γεννήθηκε στις 18 Αυγούστου 1986. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τις υποδομές του ΠΑΣ Γιάννινα. Το 2004 έγινε επαγγελματίας και μετά από ένα πέρασμα ως δανεικός σε Λαμία και Πανσερραϊκό έκανε σπουδαία καριέρα στον «Άγιαξ της Ηπείρου» με 306 συμμετοχές και 12 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Είναι στην εξάδα των ποδοσφαιριστών στην ιστορία του ΠΑΣ σε συμμετοχές. Μετά τον ΠΑΣ αγωνίστηκε σε Λάρισα και Ξάνθη. Έχει στη Σούπερ Λιγκ 260 συμμετοχές και 7 γκολ, στη Σούπερ Λιγκ 2 έχει 23 συμμετοχές, στη football League 82 συμμετοχές και 6 γκολ, στο κύπελλο Ελλάδος 33 συμμετοχές και σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις 4 συμμετοχές και 1 γκολ. Οι ευρωπαϊκές συμμετοχές είναι με τον ΠΑΣ Γιάννινα τη σεζόν 2016-17. Μάλιστα σημείωσε και το πρώτο ευρωπαϊκό γκολ στην ιστορία, στο πρώτο παιχνίδι με την Οντ στα Γιάννινα, όπου ο ΠΑΣ κέρδισε με σκορ 3-0.

Αλέξη καλώς ήρθες στον Α.Ο. Σταυρακίου».