Και επίσημα ανανέωσε ο Λεωνίδας Βόκολος

Όπως σας είχαμε ενημερώσει από τον Μάιο (δείτε εδώ), ο Λεωνίδας Βόκολος θα συνεχίσει να βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία της Λαμίας.
ΌΠως πολύ ορθά αναφέρει και η σχετική ανακοίνωση της ομάδας της Φθιώτιδας, ο βετεράνος μπακ της Εθνικής, του Παναθηναϊκού και του Πανιωνίου, ανέλαβε τον σύλλογο σε μια πολύ δύσκολη φάση και κατάφερε να εξασφαλίσει την παραμονή στη Σούπερ Λιγκ.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία 1964 είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον προπονητή της κ. Λεωνίδα Βόκολο.
Ο κ. Βόκολος, ανέλαβε τη Λαμία τον Φεβρουάριο του 2023 σε μια πολύ δύσκολη περίοδο, ωστόσο με επιμονή και υπομονή, μέσω της δουλειάς και της προσωπικότητάς του, επανέφερε την ομάδα στα επιτυχή αποτελέσματα και συνέβαλε τα μέγιστα στην παραμονή της στη Stoiximan Super League 1, για 7η συνεχόμενη χρονιά.

Οι συνεργάτες του κ. Λεωνίδα Βόκολου:
Βοηθός Προπονητής παραμένει ο κ. Νίκος Ίσσαρης
Γυμναστής παραμένει ο κ. Patricio Fernandez
Γυμναστής Αποκατάστασης παραμένει ο κ. Σπύρος Κουκούλης
Αναλυτής παραμένει ο κ. Δημήτρης Νταμάκας
Προπονητής Τερματοφυλάκων αναλαμβάνει ο κ. Γιώργος Λαρεντζάκης

Υπεύθυνος Λειτουργίας του Ποδοσφαιρικού Τμήματος συνεχίζει ο κ. Γιάννης Συρογιάννης και Team Manager συνεχίζει ο κ. Γιώργος Ζαγκανάς.

Ευχόμαστε σε όλους μια χρονιά γεμάτη υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!

Επίσης η ΠΑΕ Λαμία θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τον Προπονητή Τερματοφυλάκων κ. Μπολοβίνη Φίλιππο  για την εξαιρετική συνεργασία στο διάστημα που εργάστηκε στην ομάδα μας και να του ευχηθεί κάθε επιτυχία τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο".