Αφού πέτυχε τα ακατόρθωτα, τέλος από την Αναγέννηση ο Δημήτρης Θώδης

Το τέλος της συνεργασίας του με την Αναγέννηση Άρτας, ανακοίνωσε σήμερα ο Δημήτρης Θώδης.
Ο 49χρονος κόουτς και βετεράνος του Ηρακλή, του ΠΑΣ Γιάννινα και της Αναγέννησης, ανέλαβε πέρυσι το δύσκολο και βαρύ έργο της επαναφοράς της ομάδας στην Γ Εθνική κατηγορία και τα κατάφερε!
Αφού κατέκτησε το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο της ΕΠΣ, πέτυχε με την ομάδα την άνοδο που ήταν ο μεγαλύτερος, σημαντικότερος και πιό δύσκολος στόχος.
Ένας στόχος που στην πορεία γινόταν ακόμη πιό δύσκολος. Λεπτομέρειες γι' αυτό δεν θα αναφέρουμε τώρα, ίσως μελλοντικά να κάνουμε αποκαλύψεις και μάλιστα με ονόματα. Για τον λόγο αυτό μιλήσαμε για "ακατόρθωτα".
Όπως έχουμε ξαναγράψει, δεν άκουσε ποτέ τους... Ελληνάρες προπονητές της εξέδρας, ανέλαβε την "καυτή πατάτα". Είχε πλάνο, υπομονή, επιμονή, μεθοδικότητα, πίστη, έκανε σκληρή δουλειά και πέτυχε τον στόχο. Δικαιώνοντας έτσι την επιλογή της διοίκησης να του δώσει τα "κλειδιά" της ομάδας.
Με παραστάσεις ο ίδιος στο υψηλότερο επίπεδο και με τεράστια εμπειρία, πλέον αφού "έβαλε το νερό στο αυλάκι", αφήνει ισχυρή παρακαταθήκη για τον διάδοχό του.

Στην ανάρτησή του στα social media, κύριος και αξιοπρεπέστατος όπως πάντα, αναφέρει:

"Στην μέχρι τώρα προπονητική και όχι μόνο καριέρα μου έχω ως ΚΥΡΙΟ μέλημα να σέβομαι,να τιμώ,να αναγνωρίζω την προσπάθεια ,και να ΜΗΝ απαξιώνω τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζομαι!
Μέσα από σκληρή δουλειά, υπομονή και καλή διάθεση προσπαθώ να πετυχαίνω τους στόχους που θέτω ο ίδιος για τον εαυτό μου αλλά και για το Σύλλογο για τον οποίο εργάζομαι. 
Ο χαρακτήρας,το ήθος αλλά και η αγάπη μου για το ποδόσφαιρο και την προπονητική είναι αδιαπραγμάτευτα!
Μετά από την περσινή άκρως επιτυχημένη πορεία της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΑΡΤΑΣ,της οποίας υπήρξα προπονητής κατακτώντας ΠΡΩΤΆΘΛΗΜΑ, ΚΎΠΕΛΛΟ και την ΆΝΟΔΟ στην Γ' ΕΘΝΙΚΉ κατηγορία από σήμερα θα είμαι ένας απλός φίλαθλος-οπαδός μέχρι να ξανασυναντηθούν οι δρόμοι μας.
Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τους Ποδοσφαιριστές μου,την απελθούσα Διοίκηση και τους Φιλάθλους που στήριξαν αυτή την προσπάθεια της αγαπημένης μας ομάδας!"

Δείτε ΕΔΩ και ΕΔΩ τις συνεντεύξεις του Δημήτρη Θώδη στον Νίκο Νικολάου και το Ioannina TV!