Ο Ιμπραΐμοβιτς είπε «αντίο» στη Μίλαν

Την αποχώρησή του από τη Μίλαν ανακοίνωσε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς!
Το ανακοίνωσε χθες ο ίδιος ο Σουηδός σούπερ σταρ, μετά τη νίκη της Μίλαν επί της Βερόνα (3-1) για την τελευταία (38η) αγωνιστική στη Serie A.
Ο «Ίμπρακατάμπρα» επέστρεψε στη δράση τον Φεβρουάριο, μετά από επέμβαση στο αριστερό γόνατο τον Μάιο του 2022. Ο Σουηδός ξεκίνησε βασικός μόνο σε ένα παιχνίδι φέτος, τον Μάρτιο, στη νίκη (3-1) με την Ουντινέζε και ύστερα έγινε ο «γηραιότερος» σκόρερ στην ιστορία της Serie A.
Αλλά στη συνέχεια ήρθε ξανά ένας τραυματισμός στη γάμπα, κατά τη διάρκεια προθέρμανσης τον Απρίλιο και τελείωσε τη σεζόν στον πάγκο, όπου ήταν και πάλι για το τελευταίο παιχνίδι της καριέρας του το βράδυ της Κυριακής.
Ο Ιμπραΐμοβιτς κατέκτησε τον πρώτο τίτλο του στο Ιταλικό Πρωτάθλημα με τη Μίλαν, το 2011. Στην καριέρα του αγωνίστηκε επίσης σε Άγιαξ, Γιουβέντους, Ίντερ, Μπαρσελόνα, Παρί Σεν-Ζερμέν και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Μέτρησε δύο Πρωταθλήματα στην Ολλανδία, πέντε στην Ιταλία (3 με Ίντερ, 2 με τη Μίλαν), ένα στην Ισπανία και τέσσερα στη Γαλλία, ενώ μεταξύ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της επιστροφής στο Μιλάνο έπαιξε για τους Λος Άντζελες Γκάλαξι, από τον Μάρτιο του 2018 έως τον Νοέμβριο του 2019.
Επίσης με την Γιουνάιτεντ κατέκτησε και ένα Γιουρόπα Λιγκ.
Πιθανότερος επόμενος σταθμός στην καριέρα του είναι η Μόντσα του Σίλβιο Μπερλουσκόνι και του Αντριάνο Γκαλιάνι.