Συγκλονιστικός ο Γιάννης Πετράκης στην ημερίδα των προπονητών

Μια από τις πιο επιτυχημένες και μαζικότερες εκδηλώσεις των τελευταίων ετών διοργάνωσε σήμερα ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Ηρακλείου.
Όπως αναφέρει το neakriti.gr, η 10η προπονητική ημερίδα έγινε σε μια ασφυκτικά κατάμεστη αίθουσα στο ξενοδοχείο LATO, με υψηλό επίπεδο ομιλητών και θεμάτων και ασφαλώς πολύ χρήσιμες πληροφορίες, γνώσεις και συμπεράσματα για όλους όσους έδωσαν το παρών.

Οι ομιλητές και τα θέματα που παρουσίασαν ήταν:

Θωμάς Γιαννιτόπουλος: «Δομή και αναβάθμιση της προπονητικής διαδικασίας της Φ.Κ. με την χρήση της τεχνολογίας χαμηλού κόστους»
Λεωνίδας Παπαδάκης: «Ποδόσφαιρο και υψηλή απόδοση- Η δόμηση ενός προπονητικού μοντέλου»
Γιώργος Μαρτάκος: «Ανάλυση αγώνων- Τεχνολογία και ποδόσφαιρο από τον επαγγελματία στον ερασιτέχνη»
Γιάννης Πετράκης: «Επιθετική μετάβαση και ο ρόλος στο σύγχρονο ποδόσφαιρο»

Μεταξύ άλλων την ημερίδα τίμησαν με την παρουσία τους ο αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου κ. Νίκος Συριγωνάκης και ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ κ. Νίκος Τζώρτζογλου.
Ήταν πολύ σημαντικά τα όσα είπε ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ στην τοποθέτησή του, δίνοντας συγχαρητήρια στους προπονητές του Ηρακλείου για την δουλειά τους και το επίπεδό τους, όπως δείχνει και η πορεία τους στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ μίλησε ότι το δίκαιο αίτημα των προπονητών σχετικά με τις προϋποθέσεις εργασίας στις ομάδες θα τηρηθεί φέτος σε απόλυτο βαθμό.

Συγκλονιστικός Γιάννης Πετράκης

Εκείνος πάντως που συγκέντρωσε τα βλέμματα με την παρουσία του στην ημερίδα αλλά και τα όσα είπε, τα περισσότερα ως βιώματα και κατάθεση ψυχής από την προπονητική του πορεία ήταν ο Γιάννης Πετράκης.
Πολλές φορές βουρκωμένος και με έντονη συγκίνηση, μιλώντας μπροστά σε συνεργάτες, συναδέλφους και πολλά δικά του παιδιά, που πέρασαν από τα χέρια του ως ποδοσφαιριστές και πλέον είναι προπονητές, ο Πετρακογιάννης επιβεβαίωσε ότι είναι μια τεράστια προσωπικότητα ως προπονητής, καθηγητής και άνθρωπος και το ζεστό χειροκρότημα όλων ήταν η ελάχιστη αναγνώριση στην ανεκτίμητη αξία και προσφορά του…