Ανακοίνωσε Κωφίδη ο Πανσερραϊκός

Σε μια πολύ σημαντική κίνηση προέβη ο Πανσερραϊκός, ο οποίος ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με τον Σάββα Κωφίδη.
Ο βετεράνος άσος της Εθνικής, του Ολυμπιακού, του Άρη και του Ηρακλή θα είναι Συντονιστής Προγράμματος Ανάπτυξης και Εκπαίδευσης των Τμημάτων Υποδομής του συλλόγου.

Η επίσημη ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Σάββα Κωφίδη, ο οποίος θα αναλάβει καθήκοντα Συντονιστή Προγράμματος Ανάπτυξης & Εκπαίδευσης Τμημάτων Υποδομής, από την έναρξη της αγωνιστικής σεζόν 2023-2024.

Ο Σάββας Κωφίδης είναι γεννημένος στις 05/02/1961 στο Αλμάτι, είναι κάτοχος UEFA Pro και παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής με σπουδαία καριέρα, καθώς έχει αγωνιστεί σε Ηρακλή, Ολυμπιακό και Άρη, όπως και στην Εθνική Ελλάδας.

Ως προπονητής έχει εργαστεί με επιτυχία στον Ηρακλή, την Ξάνθη, την Αναγέννηση Γιαννιτσών και την Α.Ε Παφού, ενώ την τελευταία δεκαετία ασχολείται αποκλειστικά με την ανάπτυξη φιλοσοφίας και εκπαίδευσης στα τμήματα υποδομής, τόσο στον Ηρακλή, όσο και στον ΟΦΗ στον οποίον και είχε ανάλογο ρόλο από το 2019 μέχρι προσφάτως".