Έπεσε ο Λεβαδειακός, παίζεται η άλλη θέση στο Ιωνικός-Λαμία

Λαμία και Λεβαδειακός αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στο «Αθανάσιος Διάκος» για την 6η αγωνιστική ημέρα των πλέι-άουτ, με τους φιλοξενούμενους να δέχονται την ισοφάριση στις καθυστερήσεις και να υποβιβάζονται.
Έτσι, ο Λεβαδειακός είναι η πρώτη ομάδα που αποχαιρετά την κατηγορία, παρά το ωραίο ποδόσφαιρο που έπαιξαν στα πλέι-άουτ.
Αντίθετα, οι γηπεδούχοι έσωσαν ένα χρυσό βαθμό και διεκδικήσουν την παραμονή τους την τελευταία αγωνιστική στη Νεάπολη με τον Ιωνικό, ο οποίος χρειάζεται μόνο νίκη για να παραμείνει στη Σούπερ Λίγκ.
Τα πάντα κρίθηκαν στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, με το γκολ του Ζόραν Τόσιτς να «λυτρώνει» την ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου, που είχε χάσει πέναλτι με τον Μεντίνα στο 42', είδε λίγο αργότερα τον Νίκα (45'+1) να ευστοχεί στη δική του εκτέλεση για το 0-1 και στάθηκε πολύ τυχερή στο 76', όταν ο Σακό είχε δοκάρι.
Ο Ιωνικός προηγήθηκε δύο φορές στο Ηράκλειο απέναντι στον ΟΦΗ με τα γκολ του Μάσας (13', 65') αλλά δεν κατόρθωσε να κρατήσει το πολύτιμο τρίποντο καθώς οι Ηρακλειώτες ισοφάρισαν ισάριθμες με τους Μπάκιτς (45'), Ντικό (81') και κατά συνέπεια οι Νικαιώτες έχουν τελικό με τη Λαμία.