ΕΠΟ-ΠΑΡΩΔΙΑ: Ανακοινώνει και... ξεανακοινώνει τον τελικό του Κυπέλλου!

Άλλη μια χρονιά παρωδία για την ΕΠΟ και τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.
Αφού η Ελληνική Ομοσπονδία εισέπραξε αρνητικές απαντήσεις από τις προηγμένες ποδοσφαιρικά χώρες, την Αγγλία, την Γερμανία και από πόσες ακόμη, αλλά και από την Αυστραλία για την διεξαγωγή εκεί του τελικού, ανακοίνωσε ότι ο τελικός θα γίνει στην Κύπρο. Χωρίς να έχει πάρει καμία έγκριση και από κανέναν! Αφού... ξεανακοίνωσε την απόφαση αυτή, ανακοίνωσε ότι ο τελικός θα γίνει στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Με την παρουσία μόλις 400 ανθρώπων και τον δήμαρχο Βόλου, Αχιλλέα Μπέο, να δηλώνει πως αν μπει στο γήπεδο έστω και ένας παραπάνω από τους 400 των ονομαστικών προσκλήσεων θα σβήσει τα φώτα! Εκεί όπου το Ελληνικό ποδόσφαιρο έζησε μεγάλες... πιένες το 2017 με το ανελέητο ξύλο μεταξύ χουλιγκάνων της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ.
Μεγάλη πρόοδος για την ΕΠΟ της «εξυγίανσης» και τις έννοιες «σοβαρότητα« και «ελληνικό ποδόσφαιρο» να έχουν πάψει εδώ και πάρα πολλά χρόνια να μπαίνουν στην ίδια πρόταση.
Όμως, από την Εταιρία Διαχείρισης του Πανθεσσαλικού Σταδίου Βόλου και τον πρόεδρο Τάσο Μπατζιάκα ανακοινώθηκε προς την ΕΠΟ, πως το παιχνίδι δεν πρόκειται να γίνει εκεί και μάλιστα τονίζεται ότι δεν μπορεί η Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας να μην υπολογίζει τον Αχιλλέα Μπέο.
Μετά από όλα αυτά από την ΕΠΟ ανακοίνωσαν ότι «Σχετικά με τη χυδαία ανακοίνωση της επιτροπής διαχείρισης του Πανθεσσαλικού την οποία αφήνουμε στην κρίση των φιλάθλων από την ΕΠΟ τονίζεται το εξής: Η ομοσπονδία ήταν έτοιμη για αυτή την παλινωδία για αυτό και τις προσεχείς μέρες θα ανακοινώσει τις αποφάσεις της σχετικά με τη διεξαγωγή του Κυπέλλου Ελλάδας». Έτσι, αυτή τη στιγμή έχουμε την ημερομηνία που θα γίνει ο τελικός αλλά δεν γνωρίζουμε που θα γίνει και αν υπάρχουν ή όχι θεατές στις εξέδρες. Με λίγα λόγια το μπάχαλο για τον τελικό που έχει εξελιχθεί σε παρωδία συνεχίζεται.

Η ανακοίνωση της Εταιρίας Διαχείρισης του Πανθεσσαλικού Σταδίου Βόλου και τον πρόεδρο Τάσο Μπατζιάκα εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση που αναφέρει:

«Πληροφορηθήκαμε ότι μια επιτροπή της ΕΠΟ, εκτελεστική της πλάκας, που μας έχει συνηθίσει να συνεδριάζει και να παίρνει, κατά το δοκούν, απίθανες αποφάσεις για το ποια ομάδα θα ανέβει ή θα πέσει από τις κατηγορίες που ελέγχει, θεώρησε ότι έχει την εξουσία να επιβάλλει την επιθυμία της και σε μας, συγχέοντας προφανώς τον Δήμαρχο Βόλου με τον Λευτέρη Αυγενάκη, που τους δέχεται σαν συνομιλητές.
Ξεκαθαρίζουμε ότι η επιτροπή αυτή, με τα μέλη υπαλλήλους – πιστούς υπηρέτες γνωστών συμφερόντων μπορεί να σκέφτεται και να συσκέπτεται με όποιους εκείνη θεωρεί σαν αρμόδιους, αλλά θα πρέπει να γνωρίζει ότι μετά από τόσο κόπο το μόνο που θα πετύχει είναι να διεξάγει τον τελικό σε κάποιο χωράφι στον θεσσαλικό κάμπο ή στο φιλόξενο γήπεδο των Πράσινων Πουλιών. Στο Πανθεσσαλικό, πάντως, αποκλείεται.
Στην πόλη του Βόλου υπεύθυνη να παίρνει αποφάσεις για θέματα που την αφορούν είναι η νόμιμη και δημοκρατικά εκλεγμένη Δημοτική μας Αρχή, και αποφάσεις όπως αυτή της συγκεκριμένης επιτροπής αρχειοθετούνται εκεί που δεν πιάνει μελάνι…».