«Τεσσάρα» στη Λαμία ο ΟΦΗ

Μπορεί ο ΟΦΗ να βρέθηκε πίσω στο σκορ, όμως κατάφερε να πάρει μια πολύ μεγάλη νίκη απέναντι στην Λαμία, για την 3η αγωνιστική ημέρα των πλέι-άουτ.
Ο ΟΦΗ έδειξε από νωρίς τις προθέσεις του, όταν στο 2ο λεπτό ο Μπάκιτς έκανε τη σέντρα στον Ντίκο, αλλά ο Ιβοριανός φορ δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του Γκαραβέλη. Οι Κρητικοί συνέχιζαν να πιέζουν, αλλά η Λαμία ήταν αυτή που κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ, όταν στο 21ο λεπτό ο Ντε Βινσέντι εκτέλεσε φάουλ, η άμυνα των γηπεδούχων δεν κατάφερε να διώξει και ο Μαρτίνεθ μόνος του στην περιοχή πλάσαρε για το 0-1. 
Οι γηπεδούχοι ανασυντάχθηκαν και κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή μέσα σε ένα τρίλεπτο! Η αρχή έγινε στο 42', όταν ο Ντίκο με εκπληκτικό συρτό σουτ έστειλε την μπάλα στην κλειστή γωνία του Γκαραβέλη για το 1-1.
Στη συνέχεια και συγκεκριμένα στο 45', ο Μεγιάδο έκανε δυνατό σουτ εκτός περιοχής, η μπάλα κόντραρε στα πόδια του Τζανδάρη και κατέληξε στα δίχτυα της Λαμίας για το 2-1. Η Λαμία προσπάθησε για την ισοφάριση στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά το τέρμα ήρθε από την πλευρά των γηπεδούχων. Ήταν το 78ο λεπτό, όταν ο Λάρσον πάσαρε στον Τοράλ μέσα στην περιοχή και ο Ισπανός ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 3-1.
Τρία λεπτά αργότερα (81') σκόραρε και πάλι ο Τοράλ, αυτή τη φορά από πάσα του Μοσκέρα, διαμορφώνοντας το τελικό 4-1. Η Λαμία είχε δοκάρι στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον Τόσιτς.