Γουέστ Χαμ-Νιουκάσλ 1-5!

Εντυπωσιακή Νιουκάσλ προκάλεσε τρόμο στο Λονδίνο! Η ομάδα της βόρειας Αγγλίας επικράτησε με το εντυπωσιακό 1-5 στην έδρα της Γουέστ Χαμ που «βυθίζεται» και εδραιώθηκε στην 3η θέση της Πρέμιερ Λιγκ μετά από 28 αγωνιστικές ημέρες!
Η Νιουκάσλ χρειάστηκε μόλις έξι λεπτά για να πάρει "κεφάλι" στο σκορ κόντρα στη Γουέστ Χαμ με την κεφαλιά του Κάλουμ Γουίλσον. Πέντε λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι πήραν σοβαρό προβάδισμα πρόκρισης με τον Ζοέλιντον να αξιοποιεί την ασίστ του Σερ και αφού προσπέρασε τον Φαμπιάνσκι έγραψε το 0-2. Τα «Σφυριά» μπήκαν και πάλι στο ματς πέντε λεπτά πριν τη λήξη του ημιχρόνου με το γκολ του Κερτ Ζουμά να καταλήγει στα δίχτυα του Πόουπ για το 1-2.
Στην επανάληψη οι «Καρακάξες» έκαναν επίδειξη δύναμης καθώς στο 46' έφτασαν στο 1-3 με τον Γουίλσον να πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο ματς. Τα λεπτά κύλησαν με την Νιουκάσλ να συνεχίζει να σφυροκοπά την εστία της Γουέστ Χαμ και τον Ίσακ να κάνει με απίθανο τρόπο το 1-4. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Ζοέλιντον στο 90ό λεπτό διαμορφώνοντας με εύκολο πλασέ το τελικό 1-5!